Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 1haftada 2 bomba Sözün bittiği yer. Kansız şerefsizler. Kobani,Afrin ne varsa temizlenmeli artık yeter. Beşiktaş saldırısındada teroristin Kobani bölgesinden geldiği söylenmişti. En azından idam gelip içerde yatan pkkliların hepsi idam edilmeliki onlara bi ders olsun.

  • Daha acımız tazeyken geçen haftaki terör saldırısını atlatamamışken.Kayseri'de kana susamış namussuzlar gene onlarca insanın kanına girdi.Gene şehit gene yaralılar verdik.Yine 13 ocağa ateş düştü.Şehitlerimize Allah'tan rahmet yarılara acil şifalar dileriz.Şehit olanların ailelerine baş sağlığı diliyorum.Bu hain saldırılar bizi yıldıramadı yıldıramaz ve yıldıramayacak ta.Moralimizi bozmayalım ama içimizdeki intikam ateşi hiç bir zaman sönmesin.

  • Trump'in gecen sene soyledigi bir soz vardi: " eger teroristler kendi canini onemsemiyorsa biz de onlarin ailelerini indiririz" demisti. Bana gore de bizim teroru en etkili cozebilecegimiz yontem budur, once teroristin ailesini gozaltina alacaksin sonra teroristin teslim olmasini bekleyeceksin. Teslim olmazsa atacaksin ailesini hucreye ya da gerekirse oldureceksin, canice gelebilir ama biz hosgorulu davrandikca biz oluyoruz, daha cok masum oluyor


    Allah vatan hainlerinin belasini versin

  • Yer: Kayseri
    Acı: yine aynı ACI
    yapan: yine kahpe pkk şerefsizleri veya taşeronları.
    bilanço: 13 şehit ve ağır yaralılar var malesef :(
    Rabbim öncelikle şehitlerimizi Peygamber efendimize komşu eylesin. Mekanları cennet bahçesinde en güzel yer olsun.Başta ailelerine ve ülkemize baş sağlığı diliyorum...



    Bu haince saldırıyı yapan her kimse; ALLAH belasını versin, bu dünya da ve ahirette gün yüzü görmesin, Rabbim onların hepsini helak etsin, kahr-u perişan eylesin......., Rabbim artık bu acıları bize yaşatanlara fırsat vermesin İNŞALLAH AMİN.

  • amin kardeşim.
    Kusura bakmazsan şu mavi yazıyı degiştirirsen iyi olur gözleri etkiliyor