Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Menbiç'e abd özel kuvvetleri askerleri girmiş.Menbiç'e girmek hayal oldu.Menbiç'e doğrudan saldırı artık abd'ye saldırmak anlamına geliyor.Bunlarda bunu bilkdikleri için asker soktular oraya.Hain herifler

  • onlarla geçmiş olsun aksilik geldimi peşpeşe gelir . . . araba duruyoya ona şükredin hocam :)

    14 şubatta arabayı çalmıslardı 2 mahalle ileriye atıp kaçmıslar o gün 4-5 araba çalmışlar bizim arabayı düz kontak yapamamışlar vb bizim teyibin kafası çalıp kaza yaptıkları araçta düşürmüşler ama sadece başı var şuanda :D bir kadının ruhsatı vb içindeymiş deposu doluymuş

  • @EnBiYa41 haberde okumuştum dün .. 200 ÖSO askeri bizim topraklarımızdan yola çıktıydı operasyonlara katılmak için . . . ve bu bekleyişin sonunda sanırım Türkiye ve ÖSO kimsenin tahmin etmediği bi operasyona imza atacak düşünülenden çok daha fazlası yani çok çok daha fazla geniş alanda operasyon yapılacak diye tahmin ediyorum . . .

    Vallaha usta ne kadar doğrudur okuduğun yer bilemiyeceğim, fakat 3-4 gündür bir bekleyiş söz konusu bu bekleyiş sırasında tank sevkiyatı felan yapıldı. Bir operasyon yapılacaktır illaki okadar tank boşunamı gidiyor oraya hala sevkiyat yapıyorlar. Fakat merak konusu olan operasyonun hangi alanlarda olması. Bu ABD bizim olası yapacağımız operasyonları bozmak için elinden geleni yapacaktır.

  • Vallaha usta ne kadar doğrudur okuduğun yer bilemiyeceğim, fakat 3-4 gündür bir bekleyiş söz konusu bu bekleyiş sırasında tank sevkiyatı felan yapıldı. Bir operasyon yapılacaktır illaki okadar tank boşunamı gidiyor oraya hala sevkiyat yapıyorlar. Fakat merak konusu olan operasyonun hangi alanlarda olması. Bu ABD bizim olası yapacağımız operasyonları bozmak için elinden geleni yapacaktır.

    orası kesin ama zaten bizde diyoruzya elinizden geleni ardınıza koymayın diye . . . biz o operasyonu yaparız ve onlar ancak elleriyle dötlerini avuçlarlar

  • 14 şubatta arabayı çalmıslardı 2 mahalle ileriye atıp kaçmıslar o gün 4-5 araba çalmışlar bizim arabayı düz kontak yapamamışlar vb bizim teyibin kafası çalıp kaza yaptıkları araçta düşürmüşler ama sadece başı var şuanda :D bir kadının ruhsatı vb içindeymiş deposu doluymuş

    Sizin orasıda neymiş öyle be kardeşim araba çalan çalana. Hiçmi gören olmamış nasıl bi mahalle 4-5 arabadan bahsediyorsun. Herkez 12'de yatıyor galiba.


  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul etti. Görüşme sonrası açıklama yapan Başabakan Binali Yıldırım, Efkan Ala'nın İçişleri Bakanlığı görevini bıraktığını açıkladı.

    Başbakan Yıldırım, Efkan Ala'nın yerine İçişleri Bakanlığı'na Süleyman Soylu'nun getirildiğini açıkladı.
    -NTV

  • hocam çok küçük bi ihtimalde olsa kafamda bişeyler kurguladım . . . Efkan Ala ilerleyen günlerde MİT in başına geçebilir Hakan Fidan'ın yerine . . .

    Bu Hakan Fidana zaten güven kalmadı 15 Temmuzdan sonra sokakta rasgele 50 kişi çevir bu adam kalsınmı gitsinmi diye sor hepsi gitsin der.
    Bununda Feto'ya çalıştığını düşünüyorum. Bu çalışmasa bile MİT'in içinde çok vardır bunun yamukluları fetoya çalışan.

  • Bu Hakan Fidana zaten güven kalmadı 15 Temmuzdan sonra sokakta rasgele 50 kişi çevir bu adam kalsınmı gitsinmi diye sor hepsi gitsin der.Bununda Feto'ya çalıştığını düşünüyorum. Bu çalışmasa bile MİT'in içinde çok vardır bunun yamukluları fetoya çalışan.

    benim şüpheme neden olan şey 15.30da istihbarat almasına rağmen Cumhurbaşkanımıza haber vermemesi . kaç saat naptın sen öyle MİT in başındasın birde .

  • benim şüpheme nede nolan şey 15.30da istihbarat almasına rağmen Cumhurbaşkanımıza haber vermemesi . kaç saat naptın sen öyle MİT in başındasın birde .

    Aynen herkezin kafasında o şüphe var zaten.Yıl olmuş 2016 Darbeyi öğrenip Cumhurbaşkanımıza haber vermemek vatan hainliğinden başka birşey değildir. Bu adam tehlikeli adam

  • Saçma sapan mesaj yazmak için ısrar edenler ya bu huylarından vazgeçecek yada biz yazma haklarını ellerinden alacağız.Son uyarıdır.

  • konu dışı sessiz kalmasın arkadaşlar bi hata yapıldı admin son kez diyerek uyardı bu demek değilki burda soğukluk olacak buyrun devam edin ...
    ben Milli Maç izlicem maç sonu görüşürüz . . .

    Ben sadece bi konu için uyardım bu konuşulmayacak demek değil.Sapla samanı ayırmak gerek.