HF 2016 Yaz Sezonu Ligi - Yarışma 3

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • gençler tartismayi sonlandirin yoksa ceza alacaksiniz..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • 2'şer günlük banladım. Devamı halinde 1 ay yoksunuz forumda. Hasan Can, forumun altyapısı değişeliden beri yetkide sıkıntı var, yazda olduğumuz için bakmadık henüz.
    Birazdan sen de 2 gün uzaklaştırılacaksın.

    AF-YOK

  • işte istemediğimiz son ... tartışmanın böyle bitmesi üzücü ama devamı foruma zarar verecekti ... inşAllah herkesin kulağına küpe olur hocam bu yaşananlar ... güzel güzel tartışmak varken böyle karşılıklı atışmalar bu forumda yaşanamaz yaşanmamalı ... 38.7 dedim 1 puan + 5 puan zman bonusu 6 puanla kapattım buna şükür ... selam ve dua ile ... şimdiden hayırlı iftarlar ..

  • kerem acimadi:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • tamam arkadaşlar adminler gerekli olanı yaparlar mesajları gördüklerinde özeldende kendileriyle iletişim kurabilirsiniz ... yarışma sonuçları bakalım nasıl olacak ve yeni istasyon neresi sanırım yarın belli olur

  • Tamam abi ,Ben şunu söylemek istiyorum zaten başlatan ceza aldı ama diğer üyeninde söyledikleri gözardı edilmemeli. @baybarsky

    Sistemsel bir aksaklıktan dolayı moderatör arkadaşlarımız zaman zaman yetkilerde sorun yaşayabiliyor. Ben Hasan Can arkadaşımıza da gerekli cezayı verdim. Anlayışınız için teşekkürler. İyi Akşamlar.

  • Arkadaşlar bu tür tartışma durumlarında her ne kadar haklıysanız ve durumu bizlere bildirseniz dahi bu durum sizin o üyeye cevap verme hakkınızı doğurmuyor.

    Umarım bu tür kısa süreli ama uzun vadeye yayılan tartışma durumlarını üyelerimiz aralarında hallederler.

    Tartışmanın bir daha foruma yansımaması temennisiyle tüm üyelerimize hayırlı akşamlar dilerim.

  • Ne oldugunu bilmiyorum ama bir yarisma konusunda cikabilecek en kotu tartismanin bile bombos bir sebepten cikmis olacagina suphem olmadigindan beni ilgilendirmiyor da. Sezonun ikinci yarisinda spor konulari kapandi, bircok troll banlandi, altyapi degistirildi hatta bir ara foruma uye alimi durduruldu, ayrica yaz da geldi ve aktif uyeler azaldi fakat hala kavga cikabiliyor. Kavga diyorum cunku olabilecek en siddetli tartisma bile banlanmaya sebep olmaz, herkes duzgun tartismayi bilirse. Mesela 2 gun suren iklim tartismasi gibi. O tartismada da katilacagim deyip katilmamistim cunku Bay Hava'nin dusuncesine karsi cevap vermek icin veri ararken verilerin dusundugum gibi olmadigini gordum. Ama cogu kisi -hakli olsa bile- kabul etmeyi ve anlasmayi kabullenemiyor. Bu da kavgaya neden oluyor. Yalnizca burada degil televizyonlardaki cogu tartisma programinda bile bircok kisinin tartismanin ne demek oldugundan haberi yok, kavgaya cikiyor canli yayinda. Bu millet olarak bir eksikligimiz.

  • Kardeşim yarım yamalak mı okuyorsunuz yazılanları? Tam okuyun öyle eleştirin.


    Ağır falan da olmadı. Hep aynı kişiler, hep aynı tartışma. Sürede değişme kesinlikle olmayacak. Devamı halinde daha uzun süreli uzaklaştıracaklar.


    Ayrıca rapor yaptıktan sonra kavgaya dalmayın. Gerekeni yaparız. Kendinizi de rapor ediyorsunuz.


    Konunun dışına çıkılmasın daha fazla. Cümleten iyi akşamlar, Allah'ü Teâlâ kabûl etsin.