Hoşgeldin 11 Ayın Sultanı Ramazan

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Hayırlar İftarlar Son İftar Allah Oruçlarımızı Kabul Eylesin

  • Orucun son günündeyiz , allah tuttuğumuz oruçları eksikleri ile kabul etsin inşaallah. Bir ramazan daha geçti ama kimse nasıl geçti anlamadı. Eskisi gibi , kalabalık iftarları , teravih namazları , geceleyin şenlenen sultanahmeti , eyüpü ile ramazanlar nasip etsin rabbim. Hayırlı iftarlar .seneye nasipse görüşmek üzere.

  • Son iftarınızda yaptık.Rabbim bu ramazan ayı boyunce yaptığınız tüm ibadetlerinizi kabul eylesin.Nice ramazanlara kavuşmayı nasıp eylesin hayırlısıyla

  • Bir ramazan ayının daha sonuna kavuşturan Rabbimize sonsuz şükürler olsun, tutulan oruçları, yapılan ibadet ve dualarımızı hayırlısıyla kabul eylesin İnşaallah, bağışlanan ve ibadetleri kabul olunan kullar olmamız temennisiyle.

  • Son iftarı da yaptık Ramazanı uğurladık yarın Bayrama Merhaba diyeceğiz.Seneye sağlık,sıhhatle bu günleri koronasız bir şekilde görürüz İnşallah.

  • @4 Şubat hocam birde bu hocamızı dinle:) Hergün muhakkak 1 kere dinliyorum..


    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Biliyorum hocam ses analizi yapan biri var o da incelemişti...

    Emre Yücelen hocam inceleyen, bu konudan güzel paylaşımlar yapalım inşallah mübarek aylardayız ve 11 ayın sultanına az kaldı

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Recep Uyar hocam Allah rahmet eylesin yakın zamanda kaybettik kendisini..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Hoşgeldin ey Şehr-i Ramazan. Tüm hava forum ailesinin ramazan ayı mübarek olsun. Allah tuttuğunuz pruç ve yaptığınız ibadetleri kabul eder inşallah...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Hoş geldin 11 ayın sultanı. Ramazan ayınız mübarek olsun rabbim yapacağınız ibadetleri kabul eylesin. Bu gece Allah'ın izniyle ilk sahura kalkacağız.

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk

  • Resulullah (sav) buyurdular ki: "Ademoğlunun her ameli katlanır. (Zira Cenab-ı Hakk'ın bu husustaki sünneti şudur): "Hayır ameller en az on misliyle yazılır, bu yediyüz misline kadar çıkar. Allah Teala Hazretleri (bir hadis-i kudside) şöyle buyurmuştur: "Oruç bu kaideden hariçtir. Çünkü o sırf benim içindir, ben de onu (dilediğim gibi) mükafaatlandıracağım. Kulum benim için şehvetini, yiyeceğini terketti." "Oruçlu için iki sevinç vardır: Biri, orucu açtığı zamanki sevincidir, diğeri de Rabbine kavuştuğu zamanki sevincidir. Oruçlunun ağzından çıkan koku (haluf), Allah indinde misk kokusundan daha hoştur."


    Cümleten hayırlı Ramazanlar

    ALAYINA İSYAN OLSUN,BURSAMIZA YEMİN OLSUN,

    AMATÖRE DÜŞSEN BİLE ,TERKEDENLER KAHPE OLSUN 🐊