Kış ligi yarışma konusunda da saat hatalı mesajlar mevcut.

Forumda Sorun Yaşayanlar Bu Başlıktan Yazabilirsiniz
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Genel bütün konularda saat hatası var şu an.
-
Genele yayılmış 😬😂
-
Silinebilir.
-
-
Deneme
Ben denedim olmuyor. Sen deneme 🙂
-
Kış ligi yarışma konusunda da saat hatalı mesajlar mevcut.
Ah bu acemi avcilar yok mu acemi
avcilar... Gözleri kör olmayasıcalar
Ova da goca av dururken gidip HF tellerini vurmuşlar
-
- Official Post
Arkadaşlar saat hatası eskiden ileri saate attığı için mesaj yazdırmıyordu şimdi ise geçmiş zamana hataya düşüyor belli bir süre sonra da bu hata kendiliğinden kalkıyor sorunu bulana kadar bu şekilde olacak mecburen.
-
ec99ac365fc0d2f4c5947e1c.jpgBugün gün içinde hiç hata almadım fakat yıl başı çekiliş konusu ne zaman yoğunlaşmaya başlasa hata alıyorum. Bu hatayı bugün daha çok aldım sayfayı her yenilediğimde neredeyse oldu. Aynı zamanda bazı görselleri soru işareti şeklinde oluşmaya başladı hatayı aldıktan sonra. Dün akşam yine yarışma konusunda hata aldım yine aynı sorun oldu ve arkasından saat hataları oluşmaya başladı ve bütün konulara yayıldığını fark ettim. Size yardımcı olur mu bilmiyorum ama bu şekilde gözlemledim. Samet Aykut53
-
Forumda sorun mu var hata verip duruyor bende
-
- Official Post
Kısa bir kesinti yaşadık tekrar buradayız arkadaşlar.
-
Kısa bir kesinti yaşadık tekrar buradayız arkadaşlar.
Efsane indirdi herhalde GFS dedim
-
Efsane indirdi herhalde GFS dedim
Bende balyoz indi sandım
-
Bugün forumda maalesef yavaşlama var
-
Yaklaşık 10 dakikadır site çok kasmaya başladı.
-
Foruma girmekte sorun yaşıyorum yarim saatttir
-
Forum bugün sürekli çöküyor girebildiğim zamanda çok yavaş çalışıyor
Şuan Düzeldi
-
- Official Post
Hosting firmasına bağlı problem ana sunucularının hepsine saldırı düzenlendiği söylendi biraz olsun düzelmiş olması lazım.
-
Şu an hız olarak gayet iyi durumda.Bir problem yok bende.
-
Merhaba, biraz önce HF Market'ten ''Kar sevdalısı'' rozeti almaya çalıştım. 2 kere art arda ''bir sorun çıktı'' uyarısıyla karşılaştım ve alamadım. Sonra 3. deneyişimde alabildim. Fakat şimdi gördüm ki önceki ''sorun çıktığını söyleyen'' 2 denememde de aslında rozeti almışım. Şu an bende 3 tane kar sevdalısı rozeti var olarak görünüyor ve HF puanlarım da silinmiş. Bu 2 sorunlu satın alımı nasıl geri alacağım, yardımcı olabilir misiniz?
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!