Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Dışarı çıkmaya korkuyorum artık Ankarada iken sürekli aktif oldugum bölgede patlama oluyor Bugun orda Yarın istanbulda yada başka yerde Artık dışarı çıkmak Yerdeki mayın dolu arazide gezmek gibi birşey oldu.


  • Ne yeri ne de zamanı.Forum siyaset forumu değil.


    Samet Beyin dediği gibi Türkiye Cumhuriyetinin kalbinde patlama oluyor.Güvenlik zafiyetini olduğu aşikar.


    güvenlik zafiyetinin yanında burnuma ******** kokuları hainlik kokuları geliyor ..
    bi söz vardır : *****[font=arial, sans-serif][url=https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=11&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj03a_Lrv_KAhXEZCwKHWIOCvwQFghJMAo&url=http%3A%2F%2Fwww.maraskimlik.com%2Fkahpe-icerden-olunca-kapi-kilit-tutmazmis-makale%2C1527.html&usg=AFQjCNGw07fdn7Uym9jgkmFg5dCXvy3p9Q&bvm=bv.114195076,d.bGg] içerden olunca kapı kilit tutmazmış![/url][/font]


  • Dışarı çıkmaya korkuyorum artık Ankarada iken sürekli aktif oldugum bölgede patlama oluyor Bugun orda Yarın istanbulda yada başka yerde Artık dışarı çıkmak Yerdeki mayın dolu arazide gezmek gibi birşey oldu.


    Üniversiteye giderken dolu otobüslere binmeye korkar oldum artık İstanbul'da.

  • [w] İçinizden istediğiniz küfrü, hakareti edebilirsiniz. Serbest. Fakat forumun işleyişi açısından argo ve küfür içeren cümleler kurmayalım. Böyle bir durumda ceza uygulamak istemiyorum. Yazacağınız argoyu sansürleyin bari. [/w]

    AF-YOK


  • Tamamda herşeyi dine bağlamak pek doğru değil. Onca terörist ülkeye dolarken birsürü işçi hayatını kaybederken dolu insan evlerinden yurtlarından olurken Herşeyi kadere bağlamak doğru değil.
    O zaman gidin elinizi ateşe batırın.


    Ne alaka Hülya Hanım alemlerin yaratılmasından sonsuza kadar olup bitecek hiç bir şey rastgele olmayıp, her şey Allah'ın kaderiyle, takdiriyle, ayarlamasıyla, düzenlemesiyle, iradesiyle ve kudretiyle meydana gelir.
    Dolayısıyla yaratılmak bakımından hayır da şer de, iyi de kötü de, sevap da günah da Allah tarafındandır. Ancak Allah kulun yaptığı hayırdan razı olup şerre rıza göstermemektedir. Bu yüzden kulunu günah işlemeye zorlamayıp, şerleri kulunun irade ve kudretini (istek ve gücünü) kötüye kullanması neticesinde yarattığından, hiç bir şekilde mesul değildir. Kullar ise yaptıklarından sorumlu olacaklardır. Bu patlamayı yapanlar da buna göz yumanlar da cezalarını buna sebep olduklarından cezalarını çekecektir. Bilmem anlatabildim mi?
    Saygılar...


  • Twitter ve Facebook açılmıyor.Yoğunluktan mı yoksa engellendiğinden mi girilmediği bilinmiyor.


    yoğunluktan olmaz ... büyük ihtimal saldırı sonrası geçici olarak kapatmışlardır . faillere ulaşılması için detaylı çalışma yaparlar ama bu saldırı çok ayrıntı çok profesyonel . nette bilgi kirliliği olmaması için net açıklamaya kadar erişime engel koyabilirler . GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ ! MİLLETİMİZİN VE DEVLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN !


  • [w] İçinizden istediğiniz küfrü, hakareti edebilirsiniz. Serbest. Fakat forumun işleyişi açısından argo ve küfür içeren cümleler kurmayalım. Böyle bir durumda ceza uygulamak istemiyorum. Yazacağınız argoyu sansürleyin bari. [/w]


    bu mesaj banaydı özür dilerim admin bi an unuttum ... atasözü diye öyle paylaştım haklısınız forumda yaşı küçük arkadaşlarımız ve bayan kardeşlerimizde var . tekrar özür dilerim .


  • Arkadaşlar Allahı unutmayalım. Dua edelim. Bikiyorum hepimizin nefsi hep güzel şeyler ister. Ama cennette istediğmiz her şey var. Türkiye artık savaşa doğru gidiyor. Allah muhafaza eylesin. Rusya gep Suriyeyi vuruyor. Haberlerde hep çıkıyor. Türkiyeyi sanki çepeçevre kuşatmaya çalışıyorlar. Tuzak kurmaya çalışıyorlar. Allah yolunda olalım. O yüzden başımıza kötü şeyler geliyor. Osmanlı devleti nasıldı. Allah yolunu en iyi yaşayan Türk devletiydi. Başına kötü bir şey geldimi gelmedi. İste bizde Osmanlıyı örnek almamız gerekiyor. Allaha ibadetimizi artıralım. Allah korusun bi gün bizim başımıza gelir. Bi anlık. Kuran okuyalım anlayarak tefsirini,Türkçesini anlayarak. 5 vakit namaz kılalım. Allah günahlarımızı affetsin. Allah bizlere hidayet nasip etsin. Kuran okuyalım.


    Osmanlı'nın 1699'dan 1918'e kadar yaşadıkları neydi kardeş? Balkan Savaşları, Balkan sürgünleri, Rus harpleri vs. Osmanlı'nın başı 200 sene beladan kurtulmadı. Elbette Allah her şeyin üstündedir ama insan tedbir almazsa, mantığını kullanmazsa sırf duayla, ibadetle o iş yürümez. Önce tedbir sonra dua.

  • [w]Siyaset konusunda tekrar uyarmayacağım yada uyarmayacağız.Gerizekalı yok sizin karşınızda süblimal mesaj vermeye çalışan uyanıklar yeriniz burası değil.[/w]

  • Sakin olsun önce herkes, Konuyu siyasete çekmeye gerek yok. Ortalıkta neyin döndügünü neler oldugunu Herkes biliyor, o yüzden burda Şifreli şekilde Siyasi içerikli mesajlar atmayın ortamı kızıştırıyor.

  • Abd de beyaz sarayın yanında en ufak bir hareketlilikte hemen müdahale ediliyor.Ama Türkiyenin kalbi diyebileceğimiz yerde gelip bomba patlatabiliyosun sanki bu işte biraz sıkıntı var gibi.Gün birlik beraberlik olma günü inşallah hep beraber bu terör belasından kutulacağız

    Einmal editiert, zuletzt von osman10 ()