Siirt'te Hain Saldırı: 8 Askerimiz Şehit Oldu...

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu hain saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

  • Allah rahmet eylesin, Allah geride kalanlara sağlık uzun ömürler, Şehitlerimizin ailelerine sabır versin. Bu ülkede Türküyle Kürdüyle barış içinde yaşayamaya devam ediyoruz, edeceğizde bunu yapanlar sebep her ne olursa olsun bu ülkedeki herhangi bir tarafa değil kesinlikle ülke dışında amaçları çok daha farklı olan ülkelere hizmet vermektedirler.

  • Allah'tan tüm şehitlerimize rahmet dilerim. Nur içinde yatsınlar... Okyanusun ortasındaki kasırgaya yakalanmış balıkçı kayığı gibiyiz. Allah vatana millete zeval vermesin. Daha kötü şeyler olmasından korkuyorum

  • Rahat uyuyun şehidim, elbet kuruyacak bir gün bunların soyları ! Şehitlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum, ne hayalleri vardı oysa :( . Ülkede Kürt - Türk'ü bölmeye çalışan Ermeni soyudur pkk.

    AF-YOK

  • Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Türkün merhameti kadar öfkeside büyüktür! Kanınız yerde kalmayacak şehidlerim.

    [size=large]Hava Forum[/size]
    [size=large]Metehan[/size]

  • Terörle müzakere değil mücadele edilmesi gerektiğinin, mücadele edilirkende kesinlike şuana kadar olan gibi onlara acınmaması ve yüz verilmemesi gerektiğini bir kez daha görüyorum kanımca. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Vatanı için ölen herkes kahramandır, kahramanları unutanlara yazıklar olsun.


  • Şerefsizler.Hainler.Adam gibi savaşma bir yerleri yetmiyen alçak korkaklar
    Mayın en hain saldırı türüdür.


    Üslup için özür dilerim.


    Gerçekleri söyledin diye özür dilemene gerek yok abi

    [size=large]Hava Forum[/size]
    [size=large]Metehan[/size]

  • Bizi yok etmeye çalıştılar, yapamadılar. Bu sefer Pkk üzerinden bölmeye çalışıyorlar, yine yapamayacaklar. 78 milyon şehit olmadan o al bayrağı kimse indiremeyecek.