Cep telefonu uygulamamızı google play marketten indirebilirsiniz...

Cep Telefonu Uygulaması
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Güncel 1 android, 4 ios destek imkanı var.
-
Yeni destek imkanları eklenmiştir, boş zamanlarınızda destekleyin arkadaşlar
-
Yeni destek imkanları eklenmiştir, boş zamanlarınızda destekleyin arkadaşlarAdmin Bey , Bu destekler Ne olarak Size ulaşıyor ??
-
Admin Bey , Bu destekler Ne olarak Size ulaşıyor ??
Bu sorundan sonra sana rep veriyorum. -
Admin Bey , Bu destekler Ne olarak Size ulaşıyor ??
Bu soruya nasıl bir cevap bekliyordunuz
Para olarak ulaşacak yeterli katılım olursa, onu da hosting/server parasına çevireceğiz.
-
Bu soruya nasıl bir cevap bekliyordunuz
Para olarak ulaşacak yeterli katılım olursa, onu da hosting/server parasına çevireceğiz.
Farkı bir şey karşılığındada olabilirdi mesela neyse
-
Arkadaşlar uygulamalar aktiftir, indirebilirsiniz. Veya web üzerinden de destekleyebilirsiniz
-
destekleriz tabiki
-
yeni foruma geçtikten sonra havaforum uygulamasında bi değişme oldumu hala çalışıyormu yoksa yeni bi uygulama gelecek mi ?? şuan akıllı telefonum bozuk bu nedenle kontrol edemiyorum ...
-
yeni foruma geçtikten sonra havaforum uygulamasında bi değişme oldumu hala çalışıyormu yoksa yeni bi uygulama gelecek mi ?? şuan akıllı telefonum bozuk bu nedenle kontrol edemiyorum ...
Çalışıyor gibi
-
Çalışıyor gibi
kullanıyosun ozaman ?
-
@Şaban Çilesiz abi,kullanmıyorum ama tablette yüklü
-
@Şaban Çilesiz abi,kullanmıyorum ama tablette yüklü
anladım paşam
-
Açtığınızda "hiç bir konu başlığı bulunmuyor" diyor.
-
Açtığınızda "hiç bir konu başlığı bulunmuyor" diyor.
uygulama dimi ... @Samet_113 bilginiz olsun hocam uygulamada böyle bir sorun oluyormuş ...
-
uygulama dimi ... @Samet_113 bilginiz olsun hocam uygulamada böyle bir sorun oluyormuş ...
Evet sebebi de eski sitenin uygulaması olması. Yeni site uygulaması olmasaydı sorun çıkmazdı.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!