Cep telefonu uygulamamızı google play marketten indirebilirsiniz...

Cep Telefonu Uygulaması
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Güncel 1 android, 4 ios destek imkanı var.
-
Yeni destek imkanları eklenmiştir, boş zamanlarınızda destekleyin arkadaşlar
-
Yeni destek imkanları eklenmiştir, boş zamanlarınızda destekleyin arkadaşlarAdmin Bey , Bu destekler Ne olarak Size ulaşıyor ??
-
Admin Bey , Bu destekler Ne olarak Size ulaşıyor ??
Bu sorundan sonra sana rep veriyorum. -
Admin Bey , Bu destekler Ne olarak Size ulaşıyor ??
Bu soruya nasıl bir cevap bekliyordunuz
Para olarak ulaşacak yeterli katılım olursa, onu da hosting/server parasına çevireceğiz.
-
Bu soruya nasıl bir cevap bekliyordunuz
Para olarak ulaşacak yeterli katılım olursa, onu da hosting/server parasına çevireceğiz.
Farkı bir şey karşılığındada olabilirdi mesela neyse
-
Arkadaşlar uygulamalar aktiftir, indirebilirsiniz. Veya web üzerinden de destekleyebilirsiniz
-
destekleriz tabiki
-
yeni foruma geçtikten sonra havaforum uygulamasında bi değişme oldumu hala çalışıyormu yoksa yeni bi uygulama gelecek mi ?? şuan akıllı telefonum bozuk bu nedenle kontrol edemiyorum ...
-
yeni foruma geçtikten sonra havaforum uygulamasında bi değişme oldumu hala çalışıyormu yoksa yeni bi uygulama gelecek mi ?? şuan akıllı telefonum bozuk bu nedenle kontrol edemiyorum ...
Çalışıyor gibi
-
Çalışıyor gibi
kullanıyosun ozaman ?
-
@Şaban Çilesiz abi,kullanmıyorum ama tablette yüklü
-
@Şaban Çilesiz abi,kullanmıyorum ama tablette yüklü
anladım paşam
-
Açtığınızda "hiç bir konu başlığı bulunmuyor" diyor.
-
Açtığınızda "hiç bir konu başlığı bulunmuyor" diyor.
uygulama dimi ... @Samet_113 bilginiz olsun hocam uygulamada böyle bir sorun oluyormuş ...
-
uygulama dimi ... @Samet_113 bilginiz olsun hocam uygulamada böyle bir sorun oluyormuş ...
Evet sebebi de eski sitenin uygulaması olması. Yeni site uygulaması olmasaydı sorun çıkmazdı.