Dizi, Film, Tv Program Sohbet [Genel Konu]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Kasım 2019'da vizyona girecek olan Terminator Dark Fate Fragmanı yayınlandı. Nasıl bulunuz derseniz efsane kadronun bir araya gelmesi harika ama fragman pek tatmin etmedi beni şimdilik.


    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Game of thrones 8. Sezonu anca bitirebildim böyle leş bir sezon görmedim ben. George martin dayı 5.sezondan sonra senaryoya el atmadıgı için çöp oldu kısacası . Ateş ve buzun savasından olayların taa nereye gelip ve aşırı kötü bitişi..

  • Game of thrones 8. Sezonu anca bitirebildim böyle leş bir sezon görmedim ben. George martin dayı 5.sezondan sonra senaryoya el atmadıgı için çöp oldu kısacası . Ateş ve buzun savasından olayların taa nereye gelip ve aşırı kötü bitişi..

    Dizi en az 10 sezon olacakmış, sonra malum senaristlerin Star Wars için senaryo yazması durumu ortaya çıkmış. Bu yüzden aceleye getirmişler.. Bir SW filmi, yıllardan beri beklediğimiz bu finalden değerli miydi?

  • Louis Aragon 10 sezona gerek yok 1 sezon daha yeterliydi görünmeyen olayların anlatılması ve aceleye gelmemesi için. Bu 2 senarist bozuntusu neyaptı olayları anlatmanadan püff etti. 8.Sezon baştan aşşağı çöp. Bu Night kinght wwlerin asıl amacları neydi 8000yıllık birikim 1 tane ergen kız yüzünden uçtu gitti onun 10tane wwnin içinden nerden geldiği belli değil ışınlanma herhalde ^^ Onu geçtim Bran kimki o tahtı hakedecek kendisi demedimi hiçbirşey istemiyorum diye bide utanmadan ne için geldiğimi sanıyorsun diyor. Mantık hataları onlarca zaten say say bitmez. Tahta oturacak 3 kişi vardı Jon, Dany ve Night king bu 3ünden birisinin hakkıydı bana kalırsa. StarWarsi bu 2 IQ'su düşük senarist yazcağı için oda çöp olur kanımca. SpinOff çekilcekmiş hatta ufaktan set yerleri oluşturulmaya başlanmış 2020 sonu yada 2021de tvye düşer diyolar George Martin' de işin içinde olacakmış. Gotun 7000-8000 yıl öncesi deniyor bakalım. Bari o iyi olsun.

  • Çernobil 4.bölüm çıktı.


    Yine harika bir bölümdü.Adamlar yapmış :) İzleyin.Karlı yerleri görünce aklıma 1987 Kar fırtınası geldi ve birden ülkemize bol bol radyasyonlu kar yağdığı fikri aklımda belirdi aman aman 1987 kışına bakış açım değişti birden =O Göründüğü kadar masum değildi %100 o karlar maalesef.


  • Chernobyl 4. bölüm yine güzeldi. Doğduktan 4 saat sonra ölen bebek, kurgu mu acaba diye merak ettiğim AZ-5 buton zaafiyeti ve yine halkın ölümü göze olarak yaptıkları efsaneydi. Yasanmışlıklar çok güzel yansıtılıyor.


    5. bölümde bilim insanları ve siyasilerin vicdanları ile yüzleşmeleri var.


    Takip ettiğim kadarıyla dizi sosyal medyada da pek bir ünlü oldu. :)

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Abi peki AZ-5 butonunun yanlış çalışması olayı doğru mudur? Dizide devlet sırrı olarak geçiyor.

    O olayda gerçek hatalıydı sovyetlerin reaktörleri butonda problem yok butona basınca soğutması için giren çubuklar yüzünden ilk önce grafit temas ediyor grafitte azdırıyor reaktörü normal olarak.


    Ayrıca video bırakayım şuraya olaya ilk müdahale eden itfiyacilerin eşyalarının bulunduğu hastanenin bodrum katı.Kıyafetler halen ölüm saçıyor bu videoyu çeken eleman kesinlikle kanser olacaktır.