Eğer İtalya Dlc'niz yoksa İtalyayı almanızı öneririm Baltık yerine.
Bende sadece Baltık Dlc'si eksik,ileriki zamanlarda fiyatı biraz daha düşünce almayı düşünüyorum
İtalya var hocam, Baltık eksikti sadece onu da aldım şimdi 23 TL'ye geldi.
Eğer İtalya Dlc'niz yoksa İtalyayı almanızı öneririm Baltık yerine.
Bende sadece Baltık Dlc'si eksik,ileriki zamanlarda fiyatı biraz daha düşünce almayı düşünüyorum
İtalya var hocam, Baltık eksikti sadece onu da aldım şimdi 23 TL'ye geldi.
Bende Italya'da Baltık'da yok ya, Italya'da iyi fiyat var. Paraya kıyabilirsem Baltık DLC'sine de bir bakayım.
Bende Italya'da Baltık'da yok ya, Italya'da iyi fiyat var. Paraya kıyabilirsem Baltık DLC'sine de bir bakayım.
İndirimdeyken 17 liraya alırken içim gitti ama 10 lira düşünmeden verirdim eğer şuan elimde bulunmasaydı.Çok güzel bir akdeniz havasını yansıtmışlar Dlc’de
İndirimdeyken 17 liraya alırken içim gitti ama 10 lira düşünmeden verirdim eğer şuan elimde bulunmasaydı.Çok güzel bir akdeniz havasını yansıtmışlar Dlc’de
En yakın zamanda ekliyorum kütüphaneye.
İsterse PES 2030 çıksın şu müziklerin ve eski güzel oynanışın hatrına 2013'ü oynamaya devam edeceğim İsteyene güncel kadrolu yama linki atabilirim özelden
Sims 4 şuan Origin üzerinden ücretsiz
Call Of Duty:Modern Warfare'nin çıkış fragmanı duyruldu bakalım eski efsane zamanlarına döneiblceklermi ?
O çocuklumuzun call of dutysine .
Ets 2 den Trakyaya ait görüntüler geldi
Görüntülerden yapılan tespitlere göre haritada; Edirne,Babaeski,Hayrabolu,Kumbağ Limanı,İstanbul ve Silivri otoban bağlantısı var
Kaynak: https://www.simulasyonturk.com…n-goruntuleri-paylasildi/
Enes Güleç(17) Keşke İstanbul anadolu yakası da olsaydı, köprüden geçerdik Belki ilerleyen yıllarda Çanakkale, İzmir vs. ile birlikte Anadolu yakası da gelir.
Enes Güleç(17) Keşke İstanbul anadolu yakası da olsaydı, köprüden geçerdik
Belki ilerleyen yıllarda Çanakkale, İzmir vs. ile birlikte Anadolu yakası da gelir.
Ben hala köprüyü koyup anadolu yakasının bir kısmını koyacaklarını düşünüyorum.Tabi bence bunu sürpriz olarak yaparlar görüntü sızdırmazlar şahsen.Türkiyenin diğer kalan yerleri için baya büyük bir dlc gerekir.Tabi bazı avrupalı milliyetçi oyuncular ^^Türkiye Avrupada değil^^ diyerek karşı çıkacaklardır ki Trakyaya karşı çıkanlar bile var.Scs bu dlcdeki Türk oyuncu yoğunluğuna göre Türkiyenin devamı gelebilir.Tabi bu uzun bir süre sonra olacaktır.Scs bundan sonra sanırım İspanya Dlc’sini çıkaracak
Northern Lights Hocam mantıken en fazla anadolu yakasının bi kismini koyarlar oda köprüler için oyunun ismi avrula tır similasyonu avtupa disına çıkılirsa hem milliyetciler durmaz hemde oyunun ismine aykırı olur,tabi ters köşe yapmazlarsa
Enes Güleç(17) SnoW_ Zaten Anadolu yakasının daha doğusuna geçmeleri gereksiz olur. Ama dediğin gibi Türkiye'nin batı kısmının geri kalanı gelecekse de baya zaman alacak. İspanya, Portekiz, Balkanlar, İrlanda ve İzlanda'yı da eklemeleri gerek oyuna ve bunlar en az 4-5 yıl alır gibi.
Efsane geri dönüyor...
1980'lerin efsane bilgisayarı Commodore 64, küllerinden doğarak bu senenin sonunda aramıza katılacak. Orjinal Commodore 64, 17 milyon satış rakamıyla Guinness Rekorlar Kitabına girmişti. Yeni bilgisayarın 200$'dan satılması bekleniyor. Başarılar diliyorum. ☺️ pic.twitter.com/HZPfoRlH3F
— Metin O. Kaya (@moderninovasyon) July 13, 2019
Mobile de oynadığınız kesin oynamalisin dediğiniz oyun var mı
pubg mobile