Futbola Dair Her şey [Futbol Genel Konu]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • Bence devreyi göremez , şutlarlar takımdan. Bence gönderilmesi gerekiyor , Türk antrenör tercihi daha mantıklı.


    İnşallah göremez. Bir hoca takıma kondisyon antrenmanı yaptırmaz mı? Takım 60. Dakika'dan sonra dökülüyor. Devre arasına kadar 3-4 puanlık farkı koruyup devre arası takıma kondisyon yüklemek lazım. Belki kafasına taş düşer de aklı başına gelir ama zor.


  • İnşallah göremez. Bir hoca takıma kondisyon antrenmanı yaptırmaz mı? Takım 60. Dakika'dan sonra dökülüyor. Devre arasına kadar 3-4 puanlık farkı koruyup devre arası takıma kondisyon yüklemek lazım. Belki kafasına taş düşer de aklı başına gelir ama zor.


    Vitor Pereira , bu kafayla devam eder. Böyle olunca da devre arasını göremez bence. Aziz Yıldırım , biletini keser.

    2015-2016 Sonbahar ve Kış Sezonu

  • Abdulkerin durmazın futbol bilgisi olduğunu düşünmüyorum.Oraya sanki Aziz yıldırım'ın emri ile oturmuş her ne olursa olsun haksız olsa bile Fenerbahçe aleyhine söylenen her söze muhalefet etsin olsun bitsin.Yazık.Kukla adamları hala tv'de gezdiriyorlar.Hani derler ya bir şey yaptı sıvıyor derler aynı o hesap sıvıyor şu an.Bunlar kazanamamanın sonucu.

  • Ya en azından şunu diyebilirsin 1000 kişininin 999'unun A dediği bir şeye sen B dersen seni kimse takmaz.Bunun ki de o hesap diyorum ya kazanamamanın sonucu bunlar içten içe kendini yiyor.


    İşte Fenerbahçeli kimliğini kenara koyabilse yapmaz öyle

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Terraneo'yu kovmaz. Çünkü saçma. Terraneo'ya sen fikirlerinden ve istediğin oyunculardan bahsedersin. O da sana fikirlerinde biraz yardımcı olur, tavsiyeler verir istediğin tarzda adamlar getirir. O üstüne düşeni yaptı. Gerisi Vitor'da ki o hiçbir şey yapamadı. Ersun hocanın elinde olsa bu kadro, bu hücu hattıyla kim bilir neler yapar... Geçen Fenerbahçe'den biz diye bahsetmesi, her zamanki muhalif (hocaya ve takıma) kimliğinden biraz uzaklaşması umutlandırıyor. Umarım başkan son bi kıyak yapar, Ersun hocayla arasını düzeltir ve geri getirir...


  • Abdulkerin durmazın futbol bilgisi olduğunu düşünmüyorum.Oraya sanki Aziz yıldırım'ın emri ile oturmuş her ne olursa olsun haksız olsa bile Fenerbahçe aleyhine söylenen her söze muhalefet etsin olsun bitsin.Yazık.Kukla adamları hala tv'de gezdiriyorlar.Hani derler ya bir şey yaptı sıvıyor derler aynı o hesap sıvıyor şu an.Bunlar kazanamamanın sonucu.


    ROK'un Fenerbahçe'li versiyonu. Ama normal biri genel olarak. ROK normal değil bence.

  • Trabzonspor'un hakkını yine hakemler yedi taraftar çılgına döndü hakemleri gece 3'e kadar staddan çılartmadılar. Trabzonspor üzerine bir operasyon olduğu kesin bu karar net hakem hataları üst üste gelemez!


  • Trabzonspor'un hakkını yine hakemler yedi taraftar çılgına döndü hakemleri gece 3'e kadar staddan çılartmadılar. Trabzonspor üzerine bir operasyon olduğu kesin bu karar net hakem hataları üst üste gelemez!


    Hakemler bu sezon çok kötü, her takımın canı yandı hakem hatalarından. Özellikle Trabzonspor'un.

  • Topal ve Souza benzer tip oyuncular. Stoperlerin önünde, ortasahaların gerisinde ki alanda ''tek'' başlarına top çalarlar, pas dağıtırlar. Ama ikisi yan yana oy-na-ya-maz. Bunu Vitor'un anlaması lazım. Topal ya da Souza, Raul Meireles, Diego Ribas en ideal ortasaha üçlüsü. Diego ileride oyun kurar, Meireles Topal veya Souza'nın önünde ''iki yönlü ortasaha'' görevini üstlenir, Topal veya Souza ise yukarıda yazdığım bölgede görevlerini yerine getirirler. Şuan ki oyun içindeki diziliş resmen şu şekilde :

    Topal - Souza

    Diego

    ama bu şekilde olmuyor işte. Topal ve Souza o bölgede tek başlarınayken daha iyiler. Benim dediğim üçlüde muhtemel oyun içindeki diziliş şöyle olur :

    Topal veya Souza

    Meireles

    Diego Ribas

    Maç çok sıkıcı. Sonucu kestirmek zor.

    Einmal editiert, zuletzt von Havaforum(HF) (29. Oktober 2015 um 19:43)