23 Şubat'ta Kuvvetli Soğuk ve Kar yağışı Gelecek

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Zitat von Derman pid='89966' dateline='1392463497'

    Başakşehir de göz gözü görmüyor sisten


    Millet o kadar sacma sapan seyler paylasinca uyari almiyoda ben bi sis var diyince mi uyari alıyorum cok sacma

  • siz pendikçi şaklabanına inanmaya devam edın bence...bu tarih verme konularındada semihi hatalı bulmusumdur...madem modelelr oynaksa kısın basından beri 15 gün sonrası ıcın konu açıp kar gelıyor bilmem ne geliyor demeninde bir anlamı yok..alın manzara ortada....veriğinz tarihlerin hiç birinde hiç bir halt gelmedi...neden gelmez demıyorum tabıkı ama yanı bı modelde kar kıs gorunur gorunmez kar tıpı gelıyor dıye baslık acan burdakı yetkılı ınsanlar bu anlamda cok hata yaptılar..madel bır kere guzel cıktı bakatımkı herkes meydana cıktı..semıhte dahıl...modeller herzaankı gıı ters dondu sadece kadrolu aglayan bireyler kaldı...yok bahar geldı yok bilmem ne yazmakttanda yorulmadılar her modelden sonra aynı zırlamaları..

  • En azından üzerimize bir ara - 10 lar dalıyor önceden bu da yoktu bu güncelleme kötünün iyisi.

    Bizmet Dediğim herşey bitti. ukash gitmez dediğim insanların gittiği gibi

  • Sacma sapan yorumlar yazmayin.geliyo dediysek geliyo okadar.modeller kar var diyince gelen yok diyince kaybolanlardan degiliz.benim verdigim tarihlerden bilimsel olmayani bulun cikartin.kar var diyince baharda olmamaistir.kac gundur yazi yasiyoduk verdigim tarihte kisa donduk.kar olmadi o ayri.2012 aralik sisteminde ben 10 gun onceden tipi geliyo diyodum.mgm ntv su bu butun uzmanlar kky zor olur diyodu.varsa tahminlerimizi begenmeyen defolup gitsin.site cok.bu sitedeki rahatligida hic bi sitede bulamazsiniz.NOKTA.

    Einmal editiert, zuletzt von Hava_Forum ()

  • Bana laf atan bi kaç şahsiyet. Zemheri denilen kişi sen tanımadığın kişiye nasıl şaklaban dersin. Hakaret etmeyi ne kadar seviyorsun sen. Yönetici arkadaşlarımdan acilen ilgilenilmesini istiyorum. Bu 15 inci kez oldu. Insanda biraz utanma arlanma olur.



    Sisteme gelecek olursak. Arkadaşlar size 28 ocaktan beri bu tarihi verdim. Alın Size bu tarihte dediğim sistem gözüktü. Kac kere dedim. 2 3 gün içinde gözükecek sistem. Her an gozukebilir ama unutmayın sistem gelecek. Eğer gelmesse bir daha tahmin yorum yapmam kendimi çok daha iyi yapana kadar. Ugrasmam bidaha. Kimseye bundan sonra bişey açıklamak zorunda değilim. Inanan inanir inanmayan da gelip hakaret etmesin. Sistem modelde kaybolunca başlıyor nedense bu sözler. Modelde gözükürken hiç çıt pıt yok. O gün gelince bu bana laf edenleri hangi yüzle yorum atacaklar merak ediyorum. Bugün yarın modeller duzeldiginde gorecegim sizleri.
    Selametle...

  • Diyagramlarda -10'a inen senaryo bile yok. Kendi adıma "Geçmiş olsun" diyerek kışı noktalıyorum.


    [youtube]CdF5fX9hjvc[/youtube]



    Böyle gelmiş, böyle gidecek usulca bu kış

  • Zitat von angle555 pid='89982' dateline='1392469734'

    Ya daha mart var siz neden kışı bitiriyonuz anlamıyorum ben


    Aralık 15'ten beri bu şekilde geliyoruz zaten. Daha Ocak ilk yarısı var, daha ocak ikinci yarısı var, daha şubat ilk yarısı var, daha şubat ikinci yarısı var diye diye geldik buraya dek. Şubata kadar olmamışsa, martta hiç olmaz.
    Umarım yanılır ve büyük bir hezimet yaşarım da kafama çekiç gibi koskocaman kar taneleri yağar :hfyeni (18):

  • Zitat von Siberianist pid='89983' dateline='1392469900'


    Aralık 15'ten beri bu şekilde geliyoruz zaten. Daha Ocak ilk yarısı var, daha ocak ikinci yarısı var, daha şubat ilk yarısı var, daha şubat ikinci yarısı var diye diye geldik buraya dek. Şubata kadar olmamışsa, martta hiç olmaz.
    Umarım yanılır ve büyük bir hezimet yaşarım da kafama çekiç gibi koskocaman kar taneleri yağar :hfyeni (18):


    inş yanılırısın :D

  • Zitat von Şevket Gökdemir9 pid='89987' dateline='1392471533'

    Yine benim forumdan uzaklaştırmayın ama kış bitti ben daha Ekim sonunda anlamıştım kışın ılık geçeceğini


    Ekim sonunda anladiysan bir kanalla anlaş kardeşim harcaniyosun buralarda.

  • Sistemin 25 inde başlayıp,26 sında 850de -4 ile -10 arası 27sinde ise dahada güçlenerek -8 ile -12 arasında gelmesini tahmin ediyorum.

  • Bir modelle kışı bitirenler insanlara şaklaban diyenler lütfen cıksın bu siteden gerçekten haysiyetiniz 0 a düşmüş.Kar görmediğiniz için psikolojiniz gitmiş arkadaş bu nedir ya ? Semih abi pendikçi filan tahminciler ve bir şey biliyorlar.Pendikçiye atıyorsun bize kaynak ver diyorsunuz.Adamın belki bir sırrı var meteoroloji uzmanları cıkıpta ben böyle bakarak yapıyorum diyormu ? Biraz kendinize gelin.Neyse ben 24 üme bakıyorum bizim dağın yukarısında yokuş var buz tutacagı için manyak kayış olacak :D :D Kar geliyorrr :)

  • inşallah pendikçi gelecek şöyle ayın 24 ünde gözükse 26 sında süper b, kar yağışı gelse.şimdi gözükmesin bence valla.son 3-4 gün içinde olursa süper olur

  • 24 - 27 Şubat gibi gelecek sistemi 20 - 23 Arasında modeller kendini gösterecek ve değişmeden istikrarlı bir şekilde sürecek. Forumda bayram havası esecek görün.Mevcut modellerin 1 hafta 10 gün öncesinden sürekli değişmesi çok normal olduğunu düşünüyorum. Bu kadar erken gereksiz moralleri bozmayalım. Aralık ayında nasıl güzel bir açılış yaptıysak kışı da bomba gibi kapatacağız :)