Mart Kapıdan Baktırır Kazma Kürek Yaktırır. (M.K.B.K.K.Y.)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Aynen Kazım bende istanbulluyum Hersene istanbul Mart'ta kar alır ama buseferki bi başka sanki. Bakıcaz Allah'tan herşey.

  • Diyagramlar dikkat çekici Üstad ın bahsettiği marttaki 2. sistem gelirse martta şubatı yaşıyacağız :)

    Umut iyi birşeydir belkide en iyisi.Ve iyi şeyler asla Ölmez!.


  • Hiçbirşey gelmiyor ozman bünyo sert sistem geliyor diyosa heyecana gerek yok dediklerinin hep tersi cıkıyor genelde


    Sizi Bünyamin sürmeli muhalifi yetiştiren efendileriniz, Bünyamin Sürmeli'nin yaptıklarının onda birini yaptılar mı acep?


    3-5 tane çekemez Adam'ın kötü demesiyle Bünyamin Sürmeli kötü olmaz. Onu beğenmeyen adamlar daha dün'e kadar onun çalıştığı Cnn'de yorum yapmak için birbirleriyle yarışıyorlardı.


    Çamur at, izi kalsın mantığıyla spekülatör'ün teki ortaya bir laf atmış, bu siteleri okuyan herkes Bünyamin Sürmeli'yi kötü bellemiş.


    Yok kardeşim öyle şey. Bünyamin Sürmeli'nin diksiyonunun, hitabetinin 10'da 1'i onu karalayan adamlarda yoktur. Promptere, kağıda bakmadan konuşamayan adamlar gelmişler bu işteki bir profosyonel'i karalamaya çalışıyorlar.


    Bünyamin Sürmeli bu noktalara tepeden inme gelmemiştir. Adam Itü'de okurken, Kadir Çöpdemir'in radyo programına bağlanmış(şimdiki Caner Öztürk gibi kendi programıda yok üstelik) henüz öğrenciyken yaptığı tahminler ile dikkat çekmiş ve 2000 yılında cnn'den gelen teklifi değerlendirip editör olarak işe başlamıştır. Sende bağlansaydın sende tahmin yapsaydın tutan yoktu. Ama yıllarca onun bu başarısını hazmedemeyen adamlar, Bünyamin şöyle kötü böyle kötü diyerek, çamur atmaya çalışmışlar ama muvaffak olamamışlardır.


    İyi diksiyonu, İyi hitabeti ve bilimum İyi tahmini olmayan adamı hiçbir tv kanalı işe almaz.
    Bünyamin Sürmeli dünyaca ünlü pegasus'un reklamında oynayacak kadar donanımlı bir kişidir. Ona yapılan hertürlü artniyetli, içiboş eleştiri , o eleştiriyi yapanların biçare ve müsfilliğini gösterir.

  • İlk defa 3-4 Mart'ta ve daha sonrasında gelebilecek olan sistemlere sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim!


    4 Mart'ta sağlık açısından çok önemli bir doktor randevum olacak! İşin kötü yanı 4 Mart la kalmayacak. Takip eden günlerde de doktora gitmem icap edecek. İstanbul kara gömülürse benim açımdan hiç iyi olmayacak.


  • işte budur tebrikler :hfyeni (25)::4722

  • Sabah güncellemesi uzun vade için umut vaadediyor. İskandinavya civarlarında 1045mb'lik yb oluşmuş 11 martta. Aynı zamanda Azor 1030mb ile tekrar yükseliyor. Bakalım neler olacak

  • 9-10 Mart gibi beklediğim sistem Ecmwf'de gözüktü.Hayırlısı olsun.4-5 Mart sistemi iyice Karadeniz'e yanaşmaya başladı ama hala net değil.Cuma netleşecek.


  • 9-10 Mart gibi beklediğim sistem Ecmwf'de gözüktü.Hayırlısı olsun.4-5 Mart sistemi iyice Karadeniz'e yanaşmaya başladı ama hala net değil.Cuma netleşecek.


    eveet inşallah 4-5 marttakinide kaçırmayız biraz batıya kayar ama dediğiniz gibi 9-10 marttaki tam üstümüze göstermiş daha kuvvetli olacak demiştiniz öyle gibi hayırlı olsun :4722