Efsane 26 Şubat'ta Geliyor !

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • eğer ki semih efendi geçtim 26-27 yi 28 inde efsanedende geçtim istanbul sahiline 5 cm cik kar yağsın ben burada anırırım senden bunu istemem yan çizersin sadece çıkıp bu kadar insandan bir özür dilersin olur biter hadi eyvallah şakşakçılığın luzumu yok


    anırmaya fılan gerek yok tahmın yapılıyo burada hıc bı tahmınde kesinlik yoktur semih in uzerınden prim yapmaya calısmayın gerektiği yerde gereken özürü de açıklamayı da yapar o zaten merak etme.. ama özür dilemesini gerektırıcek bır durum kalmıycak senden tek rıcam o gun geldıgınde sıstemı yasıyosak eger burada ol tamammı uyelıgını fln sılme sımdı banada sen semıh ın avukatımısın falan deme değilim yalnızca onu yıllardır takıp eden ve ne basarılara ımza attıgını ve nekadar mutevazı oldugunu bılen bırıyım..

    Umut iyi birşeydir belkide en iyisi.Ve iyi şeyler asla Ölmez!.


  • eğer ki semih efendi geçtim 26-27 yi 28 inde efsanedende geçtim istanbul sahiline 5 cm cik kar yağsın ben burada anırırım senden bunu istemem yan çizersin sadece çıkıp bu kadar insandan bir özür dilersin olur biter hadi eyvallah şakşakçılığın luzumu yok


    İnsan olduğunu düşünüp cevap verdim sana ama eşşekle konuşuyomuşum haberim yokmuş.Eşşek hoşaftan ne anlar misali.Totalde 4 mesajın var hepside aynı tür.Senin niyetin bozuk.Niyetini düzelt insan ol aramıza alırız yine seni..

  • Neden ısrarla Semih Mesut Aşan'ın üzerine gidiyor bazı insanlan anlamıyorum. Sanıyorum kendisi bu işi profesyonel anlamda yapmıyor. Bizleri bilgilendiren insanı neden aşağılama yarışına giriyorsunuz?
    Uğur Mumcu'nun söylediği gibi bilgisi olmayan insanın fikri de olmaz...


  • Sayın Semih Bey...


    26 Şubat tarihindeki olası 'efsane' ile ilgili bir sorum olacak yanıt verebilirseniz sevinirim. Şöyle ki; evim Erenköy'de, sevgilim ise Bahçeşehir'de oturuyor. Fakat gönlümü kaptırdığım bir diğer hanım kişinin evi de Zekeriyaköy'de. Acaba kış lastiklerine karşın bu tarihte yolda kalır mıyım? Saygılarımla...


    Sevgilinden ayrıldığını duydum en iyisi cevap vermiyim acını deşmiyim :)

  • Bu kış baya ılıktı beaa bir 2010 2013 bir de bu yıl pehh :(


    Biz Burak abiyle aynı telden çalıyoruz Martın 15'ine kadar olursa olur ama küçük sistemler az da olsa örtü oluşturur ama GFS önümüzdeki 1 hafta boyu Kuvvetli Ab'ler var batıya bol yağış bırakabilir hatta aşırı ama iç kesimlerde sıkıntı var diyor model çisenti ben kıştan umudumu kestim olursa küçük sistemler yani kar yağışı süresi az olur genelde yağmur kısa süreliğine kar Kış olmasa bile yağış bol olur inşallah kıyı kesimleriyle hem de iç kesimleriyle. :) :)

  • BU yılın sert geçmiyeceği her halinden belliydi El-nino güney salınımları fazla olduğu için soğuklar pek gelemiyor yazında bu sıcaklar onu gösteriyordu.


  • Birkaç puanlık basınç değişiminde şu güncellemede -16 üzerimize iner. Tarih yazılır mı acaba?
    Boşuna demiyoruz kışı bitirmeyin diye.


    Haklisin ben -10 ve -12 de raziyim ama semih ustad efsane diyor bir bildigi ar efsane yolda bizede beklemek ustadin yorumlarini okumak duser.

  • Akşam modelleri daha iyi özellikle 1 mart karlı olabilir:) 12 cm yeter:)