8 Şubat

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Arkadaşaşlar yazdıklarınız da büyük ölçüde haklı olabilirsiniz ancak 8 şubat başlığı altında havaturka dan şikayetlerinizi deil de beklentilerinizi yazsanız daha doğru olmaz mıydı...ayrıca hocam nick li arkadaşın bilgi birikimi vardı onu çekemedikleri için postalandı o konuda size katılıyorum o duruma şahit olmuştum

    EĞER BİR YERDE KÜÇÜK İNSANLARIN BÜYÜK GÖLGELERİ OLUYORSA ORADA GÜNEŞ BATIYOR DEMEKTİR

  • Hocam kusura bakma da sen de çok komiksin :D Az da olsa yalakalık yaptım bu site çok güzel burda yapmam diyorsun. Yalakalığın azı çoğu olur mu Allahını seversen? Heleki sırf siteden atılmamak için yaptım diyorsun.Allahtan daha büyük şeyler vaat edilmiyor halini düşünemiyorum. Karakteri oturmuş gururlu bir insan hiç yapmaz zaten. Sen açık açık yaptım diyorsun sonra burada adimini havaforumu öve öve yalakalık sınırlarını zaten aşıyorsun :hfyeni (28):

    Einmal editiert, zuletzt von drift ()

  • Allah rahmet eylesin aynı acıyı 10 sene önce bende yaşamıştım mekanları cennet olsun ailesine ve sistemci kardeşime sabır versin

    [size=large]KAR`I SEVMEYEN BİZDEN DEĞİLDİR...!![/size]


  • Sistemcinin babası vefat etmiştir.Allah rahmet eylesin.


    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet, yolu nur olsun. Geride kalanlara başta sedat hocam olmak üzere Allah bol sabır versin. Hele vardı birşeyler dün onun blogunda yazmıştım, içime doğmuş.


    Bende olayı farklı boyutlara çektiğim için Allah beni kahretsin. Bu acı gününde ben neler yazmışım.


    Drift nickli kişiyede birşey demiyorum ben karakter sahibi olduğum içindirki hangi sebepten yalakalık yaptığımı söyledim. Diğer insanlar buna cesaret bile edemezler.


    Sen herhangi birine silah dayasan dahi ben yalakayım dedirtemezsin. Ki ben sebebini açıkladım. Çoğu kez yazım gizlendi, yazıyı renkli yazarsan ve desteksiz atarsan banı yersin diye tehdit edildim.
    Özel mesajda biri beni kalayladı, dilek bölümüne şikayet ettim hiçbirşey yapılmadı. Aynı durumdan şikayetçi olan bir başka Adam'a üstelik bana edilen hakaretin dörtte biri edilmezken, ona sataşan banlandı.


    Ben şimdi ne yapayim? milletin huyuna suyuna gittim. Kendimce de bu işe yalakalık dedim. Yoksa kimseden ben admin olayım, ben şu olayım diye istemedim. Bunny58avcılar diye bir üye sana blog açılmasını teklif edecem dedi, bende Allah razı olsun ama şimdi diğer üyeler onda varda bende neden yok der, huzursuzluk çıkar sağol düşündüğün için ama olmaz diye geri çevirdim.


    Eğer okuyorsa o, bu yazıyı söylesin ne cevap verdiğimi? Yine beni bilirkişi yaptıklarında hem giriş bölümüne, hemde özel mesajlarda herkese teşekkür ettim. Ki asla bilirkişi yap diye kimseye talepim olmadı. 3 Ocak sabahı bir kalktım profilde bilirkişi yazıyor, nezaket gösterip teşekkür ettim. Şu an giriş bölümüne bir bakın kim neler talep ediyor? Üyeliğiniz varsa gidin benim mesajları tek tek inceleyin kimseden rütbe istediğim tek yazı bulabilecek misiniz?


  • Yani 8 Şubatta gittmiş olabilir :( bunuda kaçırmış olabiliriz

    Şuan için böyle değişiklikler normal ben sistemin geleceğine inanıyorum modelleride insanlar hazırlıyor sonuçta bazen böyle beklentimize ters çıkan modeller olabilir şuan için sistemin gitmesi gibi bir durum söz konu değil o yüzden beklemeye devam. :)

  • Şuan için böyle değişiklikler normal ben sistemin geleceğine inanıyorum modelleride insanlar hazırlıyor sonuçta bazen böyle beklentimize ters çıkan modeller olabilir şuan için sistemin gitmesi gibi bir durum söz konu değil o yüzden beklemeye devam. :)


    İnşallah dediğiniz gibi olur :4722

    MARMARA BÖLGESİ İSTANBUL

  • Diyagramların kötü çıkması sizi üzmesin.Bir-iki diyagramla değişmez.Muhtemelen bu sistemleri alacağız ancak kuvvetinin ne derecede olduğunu tahmin edemiyoruz.Önümüzdeki günlerde bu da belli olur.Olaylara negatif bakmayalım. ;)


  • Diyagramların kötü çıkması sizi üzmesin.Bir-iki diyagramla değişmez.Muhtemelen bu sistemleri alacağız ancak kuvvetinin ne derecede olduğunu tahmin edemiyoruz.Önümüzdeki günlerde bu da belli olur.Olaylara negatif bakmayalım. ;)

    diyagramlar mübarek bir düzelemediki karamsarlık normal