- Official Post
Son hafta herkese gönülden başarılar.
Son hafta herkese gönülden başarılar.
Finale 1727 rakım.Başarılar
Başarılar diliyorum.
Herkese başarılar.
Dostlarıma başaılar.
Herkese Başarılar.
Başarılar.
Yüzdünüz, kuyruğuna geldiniz, süperlig kıvamında kapışma olmuş,
Herkese tebrikler, hepinize son hafta başarılar dilerim
Hakeden ipi göğüslesin bakalım
MGM en düşük -3 derece bekliyordu;
Hakkari, Merkez, HAKKARİ | -0,7 |
MGM
29 Mart Cumartesi | 9 | 18 |
MGM en düşük 1 derece bekliyordu;
Hakkari, Merkez, HAKKARİ | 0,5 |
MGM;
29 Mart Cumartesi | 9 | 18 |
MGM en düşük 3 derece bekliyordu;
Hakkari, Merkez, HAKKARİ | 3,2 |
MGM
Cumartesi | 7 | 17 |
29 Mart Cumartesi | 8 | 18 |
7 senedir sürekli katıldığım yaraşmalarda jübile zamanı geldi sanırım herkes hakkını helal etsin böyle bir ortam da durmam kendi kişiliğimle çelişmektir. bu yarışmalarda varsa kalbini kırdığım hakkını helal etsin benden yana helal olsun.
kalanlara iyi yarışmalar
7 senedir sürekli katıldığım yaraşmalarda jübile zamanı geldi sanırım herkes hakkını helal etsin böyle bir ortam da durmam kendi kişiliğimle çelişmektir. bu yarışmalarda varsa kalbini kırdığım hakkını helal etsin benden yana helal olsun.
kalanlara iyi yarışmalar
Aynı şekilde bazı şeylere karekterim ve aklım izin vermiyor yutamıyorum. Herzaman HF için dik durdum ama yine suçlu ben oldum. En kısa sürede hesabımın banlanmasını talep ediyorum. Hakkım varsa helal olsun. Beni tanıyana numaram telefonum 24 saat açıktır. Hakkınızı helal edin.
Aynı şekilde bazı şeylere karekterim ve aklım izin vermiyor yutamıyorum. Herzaman HF için dik durdum ama yine suçlu ben oldum. En kısa sürede hesabımın banlanmasını talep ediyorum. Hakkım varsa helal olsun. Beni tanıyana numaram telefonum 24 saat açıktır. Hakkınızı helal edin.
Hocam benim yaptığım gibi yapın komple Forum'u bırakmak yerine 2-3 ay forumdan uzak kalıp kafanızı dinleyin. Ben çoğu zaman forumda tartışmaya girdiğim zaman kendimi soyutluyorum forumdan uzun bir süre sonra tekrar giriyorum
Zor durumlar gerçekten ama sanırım forum'un en yaşlı insalarından biri olarak söylebileceklerimi söyleyeyim, ülkemiz de forumlar, da siyasi konular bazı taraflara pozitif ayrımcılık olabiliyor. Bu işlere camia duayenlerinden biri olan Arif Tarif ile Cnn sayfaların da başladım 16 sene önceleriydi kendisi bana çok şey öğretti ama Şu an durumu hakkın da bilgim yok, forum işleri böyledir siz uyarsınız forum size uymaz yapacak bir şey yok yıllarca forum forum gezdim, sonun da öğrendiğim tek şey sadece uzman olduğum konulara odaklanmam ve diğer konulara girmemem oldu, Şu an sadece hava tahmin konularını okuyorum ve diğer konuları okumamaya çalışıyorum, Bu yüzden kafam rahat, Bu şekilde devam etmeye çalışacağım.
Zor durumlar gerçekten ama sanırım forum'un en yaşlı insalarından biri olarak söylebileceklerimi söyleyeyim, ülkemiz de forumlar, da siyasi konular bazı taraflara pozitif ayrımcılık olabiliyor. Bu işlere camia duayenlerinden biri olan Arif Tarif ile Cnn sayfaların da başladım 16 sene önceleriydi kendisi bana çok şey öğretti ama Şu an durumu hakkın da bilgim yok, forum işleri böyledir siz uyarsınız forum size uymaz yapacak bir şey yok yıllarca forum forum gezdim, sonun da öğrendiğim tek şey sadece uzman olduğum konulara odaklanmam ve diğer konulara girmemem oldu, Şu an sadece hava tahmin konularını okuyorum ve diğer konuları okumamaya çalışıyorum, Bu yüzden kafam rahat, Bu şekilde devam etmeye çalışacağım.
Hocam ben de seninle aynı fikirdeyim ve öyle yapıyorum, Türkiyede siyaset ve futbol konuları kutuplaşmanın zirvesidir, ne zaman bu konular açılacak olsa kaçarım.
Sedat ve Aykut53 adınıza üzgünüm, keşke böyle olmasaydı
GreenBlue~ size de naçizane tavsiyem bence oraya yazmasanız sizin sağlığınız adına daha doğru olur, tabi yine kendi kararınız, saygım sonsuz