Ne Umduk Ne Bulduk / Son Dans ?

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ssw etkisinin sistem olarak yansıması geçmiş dönemler incelendiğinde 15-20 günü bulabiliyor.
    Ssw henüz gerçekleşmiş değil, Ssw etkisinden oluşacak sistem muhtemelen mart 3. veya 4.hafta olabilir, olursa hangi kıtaya hangi bölgeye olur onu kestirmek an itibariyle imkansız.

bu tabii ki mart ilk hafta sistem alınmayacak anlamına gelmez, olur da gelirse ssw.den bağımsız bir sistemdir.

• Evet arkadaşlar herkese merhaba Şubat 23 te açmıştık başlığı. Yaklaşık 18/20 gün sonra tekrar değerlendirmeler yapacağım☺️

İftar sonrası yürüyüş için dışarı çıktım. Ekim'den beri kapalı olan dondurmacı da temizlik vardı. Sanırım dükkanı yeniden açıyorlar

Ben şimdi gidip ağabey acele ettiniz startosfer ısınması sonucu zonol rüzgarların da hafiflemesi ile mevsimine göre şiddetli soğuklar gelebilir desem , Hadi birader akşam akşam uğraşma bizle diyebilirlerdi hahaha 😄

• 850 hpa da -38 neredeyse İstanbul'a dalış yapacak vaziyette ve tarih 11 Nisan

atmosfer bizim bildiğimiz gibi yaz/kış bilmiyorum kafasına göre takılıyor 😅 açıkçası örtü beklentisine girmeden sadece havada göreceğimiz bir kaç kar tanesine odaklanıp tadını çıkaralım