şu kütleler bana indiğinde tamamen eridi valla bu sistemin en büyük hayal kırıklığı bu kütle erime olayıydı

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yokmu şu bombayı ateşleyecek görünürde birşeyler 😔
-
Ortam sessizleşince de bir başka tadı oluyor buraların.
-
-
Günaydın Bu sabah mahalleden bugün erir buda büyük ihtimalle :((
-
En soğuk gece de bile en sıcak kalmayı başarabilen istasyonun adıdır Göztepe dün sabah bunu başarmış şimdi de 3 dereceye fırlamış hemen bir günün ağarmasını bekleyeydik.
-
ANLIK DURUM (25 Şubat - 07.17)
-3,1
Açık
Sultanbeyliği anlık eksilerde hala.🥶Bu sabah da buz pisti sahası.❄️
-
Günler bayağı bir uzamış
-
Sancaktepe -5.3 derece herkese günaydın
-
Oldukça güzel bir sistemden sonra. (Beni yeterince tatmin etti.) Artık yavaştan ısınma zamanı. 10-20 derece arası sıcaklıklar ve oraj mevsimi bizi bekliyor. Arada soğuk bir sistem de olma ihtimali var. Daha ne isteyelim.
-
-
-
sarıyer bahçeköy de arabayı hala bahçeden çıkaramadım ne yağmış arkadaş bereket maşallah buna da şükür belgrad ormanı orman canlandı su kaynakları canlı barajlar dolacak ALLAH bu günlerimizi aratmasın
-
sarıyer bahçeköy de arabayı hala bahçeden çıkaramadım ne yağmış arkadaş bereket maşallah buna da şükür belgrad ormanı orman canlandı su kaynakları canlı barajlar dolacak ALLAH bu günlerimizi aratmasın
Zekeriyaköy'de de örtü 7. gününü dolduracak şuan hala yer yer 15-20 cm örtü var
-
Hani derlerya ,az olan şey makbuldur.Hep merak ederim ben veya bu yazıyı okuyan sen,İstanbulda 3 ay kar yerden kalkmasa,Erzurum gibi kışlar yaşasak ,yine bu kadar tutkun olurmuyduk bu beyaz sevdaya....Belkide bu kadar delirmezdik ,geceleri yağıcakmı diye nöbetlerimiz olmazdı en azından
Bünyamin bey martta sıcaklıgın kar degerlerine inmiyceğini söyledi pek,tabi yinede belli olmaz dedi,her zaman olan temkiniyle.Bir arkadaş 2 hafta önce gibi mecburen veda etmişti kışa.bende demiştim erken daha,çabuk pes ettin
Şimdi sanırım gerçekten mecburen veda vakti geldi belkide
-
Hani derlerya ,az olan şey makbuldur.Hep merak ederim ben veya bu yazıyı okuyan sen,İstanbulda 3 ay kar yerden kalkmasa,Erzurum gibi kışlar yaşasak ,yine bu kadar tutkun olurmuyduk bu beyaz sevdaya....Belkide bu kadar delirmezdik ,geceleri yağıcakmı diye nöbetlerimiz olmazdı en azından
Bünyamin bey martta sıcaklıgın kar degerlerine inmiyceğini söyledi pek,tabi yinede belli olmaz dedi,her zaman olan temkiniyle.Bir arkadaş 2 hafta önce gibi mecburen veda etmişti kışa.bende demiştim erken daha,çabuk pes ettin
Şimdi sanırım gerçekten mecburen veda vakti geldi belkide
Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır. Ona bakarsan Orhan Şen kasım ayında "İstanbul'da havada kar görsek ne mutlu bize" demişti hatırlarsan. O yüzden belli olmaz.
-
15 mart geçmeden kış bitmez.Modeller her an salınım gösterebilecek gibi
-
Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır. Ona bakarsan Orhan Şen kasım ayında "İstanbul'da havada kar görsek ne mutlu bize" demişti hatırlarsan. O yüzden belli
İhşallah hocam,belki martın 2 ci yarısı bi süpriz yapar.
-
20 m rakımda Altay hâla direniyor
-
İnsanlar geçen sisteme şundan dolayıda ısınamamış olabilir,örtü yapan yağışlar genelde sıcaklıgın etkisiyle geceye denk geldi,gündüz yağan yagış ,ğüneş etkisiyle tutsada eridi.özellikle güney ilçelerde konumumda oldugu gibi,malesef dek yağışlarının böyle sıkıntıları oluyo.Ama 2 yıldır havada bile kar görmeyen biri olarak ben bunada şükür ettim.
-