Romanya aciklarindaki kutleler bu geceki ilk lokma

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Altay Kar Fırtınası)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Pendik/Kurtköy 155 Rakım Çamlıca'ya meydan okur ne dersin FuryBedeL hocam
Yarım saat boyunca çok etkili bir kütle etkili oldu. Yağış anındaki rüzgar kuvvetine diyecek söz yok. Ben aşağıya biraz önce çektiği videoları bırakıyorum
Efsane hocam masallah okuyabilir gibi yaklaşmış olabilir tabi ama geçme ihtimali zayıf 30-45 arası yer yer değişen kar cm vardı ☺️😎👍
-
Arkadaşlar geceye doğru gelecek kütleler çok fena benden söylemesi
-
aydos tam zirve değil basılmamış yerlerde 1 karıştan fazla kar var -
Hava o kadar soğuk ki kar yağsa direkt yapışır
-
Rezalet geçen 2023-2024 kışlarından sonra 2025 kışı bu iki yıla göre daha iyi anılacaktır, geçen sene doğuda bile az kar vardı, anadolu şehirleri sadece yağmur alıyordu hatırlarsınız
-
Bermuda tarafına etkili yağış kacta başlayacak bilen var mı?
-
Arkadaşlar geceye doğru gelecek kütleler çok fena benden söylemesi
avrupa yakası etkilenir mi
-
Tuzla gayet tatmin ediciydi benim adıma bakalım ilerleyen saatlerde de güzel kütleler alabilirsek iyi olur.
-
Sistemi takip ederken o kadar çok yukleniyorsunuz ki sabrınız hemen tükeniyor, bitiyorsunuz. Beklentiyi minimize ederseniz yüksek ihtimal tatmin de olursunuz, mutlu da olursunuz. Daha süre var asıl güçlü kismada gelmemisken bu umutsuzluk halı bana çok acayip geliyor.
-
Rezalet geçen 2023-2024 kışlarından sonra 2025 kışı bu iki yıla göre daha iyi anılacaktır, geçen sene doğuda bile az kar vardı, anadolu şehirleri sadece yağmur alıyordu hatırlarsınız
Bana göre 2022'den sonra gelmiş en iyi sistem 2023 şubatta araba üstlerinde dahi kar çok azdı
-
Romanya radarından takip ediyorum ilerleyen saatler de, kütleler daha düzenli ve sıklaşarak gelecek diye tahmin ediyorum, Sakarya açıklarında oluşması beklenen yüksek seviye alçağı yavaştan oluşmaya başlamış gibi.
Bu linkten bakabilirsiniz: https://www.accuweather.com/en/ro/national/weather-radar
-
Kime denk gelecek acaba🙃
-
- Official Post
Süpürgem nerde
-
romanya açıklarındaki kütleler tahmini ne zaman karaya çıkar
-
İstikamet bermuda 😃
-
Tarabya flaşlı anlık
-