Göze batıyoruz galiba.
Abi bi 100M ateşlesen fena olmaz he
Göze batıyoruz galiba.
Abi bi 100M ateşlesen fena olmaz he
Göze batıyoruz galiba.
Zenginlik 2 senedir zirvedeyim
Herkes gözü hf puan listesine dikmiş.
Listeye girdikten sonra bir zamanlar olduğu gibi ansızın HF puan vergi şoku yaşasınlar o zaman görürüz
Listeye girdikten sonra bir zamanlar olduğu gibi ansızın HF puan vergi şoku yaşasınlar o zaman görürüz
Ben listede 2 deydim diye hatırlıyorum bir ara 2 sene önce olabilir.Sonra sistemsel sorundan dolayı puanlards kırpma kırma birşeyler oldu.Sonra oralara gelemedim bir daha 😂
Bu enflasyonist ortamda ek vergiler kaçınılmaz
Hocam lütfen ben daha yeni zenginleşmeye çalışan bir bireyim, vergi bana yaramaz (tabii benim gibilere dağıtmazsanız vergileri )
Hocam lütfen ben daha yeni zenginleşmeye çalışan bir bireyim, vergi bana yaramaz (tabii benim gibilere dağıtmazsanız vergileri
)
Hocam lütfen ben daha yeni zenginleşmeye çalışan bir bireyim, vergi bana yaramaz (tabii benim gibilere dağıtmazsanız vergileri
)
baedbfa04277d26a554d27.jpg
Bugünde yeterince doyduk.Bir sonraki avda görüşmek üzere, artık uyku vakti.İyi geceler herkese🙋🏼♀️
Bugün menüde ne var acaba
Bu akşam saat 22:15 de HF Marketten 50 adet bilet satışa sunulacak olup Çift ID alanlara 30.000.000 HF Puan,Tek ID alanlara 3.000.000 HF Puan verilecektir.
Evet bekliyoruz..
Her akşam unutuyorum baya fakir kaldık bu sene:)
54b41.gif Heyecanla bekliyoruz.
Bu akşam saat 22:15 de HF Marketten 50 adet bilet satışa sunulacak olup Çift ID alanlara 30.000.000 HF Puan,Tek ID alanlara 3.000.000 HF Puan verilecektir.
Bu sefer tek gelir bana 😅
Avdan önce ben / Av sırasında ben
Bugün tek id alınca benim garibanlık temsili 😂
Suana kadar bir kez büyük puan veren Id geldi 😂