Mgm'nin beklediği sıcaklık şu sıralar 4 derece. Gfs'nin beklediği 5 derece Serdivan için. Anlık olarak 0,3 dereceyiz

Marmara Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Mgm'nin beklediği sıcaklık şu sıralar 4 derece. Gfs'nin beklediği 5 derece Serdivan için. Anlık olarak 0,3 dereceyiz
Hocam o istasyon 200 metre rakımda kampüste bulunuyor.Merkez istasyona daha yakın sıcaklık değerlerimiz.
-
- Official Post
Ertuğrulda 5 derece, yıldırımda da 4 derece ile sisteme girdik akşam güneş batımından sonra sıcaklıklarında düşmesiyle il genelinde DEK lerin vurduğu yerlerde örtü olabilir akşamı sabırsızlıkla bekliyoruz
-
Ulan istasyon bozulmuş be. En son saat 11:00'de güncellenmiş 5,2 derece olarak
-
Hocam o istasyon 200 metre rakımda kampüste bulunuyor.Merkez istasyona daha yakın sıcaklık değerlerimiz.
Doğrudur. gene de merkezle mesafemiz olduğu için burada çatılar çimenler araba üstleri beyazladı. merkezde beyazlama olmadı merkezden farkımız var yani
-
Doğrudur. gene de merkezle mesafemiz olduğu için burada çatılar çimenler araba üstleri beyazladı. merkezde beyazlama olmadı merkezden farkımız var yani
Serdivanın hangi mahallesi hocam burda pek beyazlama olmadı daha
-
Serdivanın hangi mahallesi hocam burda pek beyazlama olmadı daha
Kemalpaşa, şuan zaten yağış durdu eridi sayılır.
Yağış anında çekmiştim -
GFS ÖĞLE;
-
-
Sakarya için akşamı bekleyeniyorum artık resmen. Bütün kütleleri kaçırdım 😂 rakım 150 korucuk mahallesi.
-
Kütlelerimiz yolda
-
Karadaki kütleler çok cılız, yeni oluşan deklerden bakalım ne kopartacağız
-
Boşlukta kaldık yine
-
Vay arkadaş GFS ne yaptı öyle 20 Şubat modeli gerçekleşirse çeşmeler donar !!
-
Vay arkadaş GFS ne yaptı öyle 20 Şubat modeli gerçekleşirse çeşmeler donar !!
Bi kaç gün öncede 15 16sına veriyodu model sonuna atıyor hep
-
Bi kaç gün öncede 15 16sına veriyodu model sonuna atıyor hep
ay ortası ve sonrasında veriler yoğunlaşıyor zaten, tarihin değişmesi normal, bi 5-6 gün sonra ancak daha net şeyler görebiliriz.
-
Gayet olağan bir desen verilere göre bu tip denemeleri çok göreceğiz
-
gfs yapma duygularımızla oynama
-
Anlık Radar (15.00);
-