Günaydın ☀️ İyi günler cümleten.
Konu Dışı [Genel Sohbet]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Günaydın arkadaşlar.
-
Günaydın Hava Forum🌞
-
Günaydın Hava Forum
-
Bi kaç gün önce akşamları kombi yaktık 😏
-
8 Mayıs gecenin en düşük sıcaklıkları;🌬️
Gümüşhane, Kürtün, KÜRTÜN/ARPACIK KÖYÜ -5,6 Erzurum, Palandöken, DOĞU ANADOLU GÖZLEMEVİ -5,4 Erzurum, İspir, İSPİR/ULUTAŞ -4,4 Rize, Çamlıhemşin, ÇAMLIHEMŞİN/PALOVİT YAYLASI -3,4 Bolu, Merkez, BOLU/BATI KARADENİZ ORMAN ARŞ. -3,3 Erzurum, Yakutiye, YAKUTİYE/KIRKGÖZE DUMLU -3,1 Gümüşhane, Merkez, GÜMÜŞHANE/AŞAĞIYUVALI KÖYÜ -3,1 Rize, Çamlıhemşin, ÇAMLIHEMŞİN/HUSER YAYLASI -3,1 Sivas, Şarkışla, ŞARKIŞLA -3,1 Sivas, İmranlı, İMRANLI -3,0 -
Günaydın
-
Geçti Bolunun pazarı..!
-
bedenin çok yorgundur dizlerine agrilar çöker uykusuzsundur zihnindeki üzüntülerin düşüncelerin sana herseyini unutturur hissedemezsin.
-
-
Herkese merhaba.
Çok rahatsız olduğum bir konudan bahsetmek istiyorum.Ben ve diğer 2 bayanı başka yerlerde sürekli ağızlarına sakız eden, burdan oraya laf taşıyanlara gerekli işlem yapılmasını istiyorum.Hatta gerekli yerlere gerekli hesap ve kişilere şikayetçi olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın..
-
Herkese merhaba.
Çok rahatsız olduğum bir konudan bahsetmek istiyorum.Ben ve diğer 2 bayanı başka yerlerde sürekli ağızlarına sakız eden, burdan oraya laf taşıyanlara gerekli işlem yapılmasını istiyorum.Hatta gerekli yerlere gerekli hesap ve kişilere şikayetçi olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın..
Hocam hayırdır ? 2 bayan derken ?
-
Değerlendirme durumu olur mu bilmiyorum? Ben şirket bilgisayarından giriş yaptığımdan dolayı sayfalarda paylaşılan hiç bir twitter linklerini açamıyorum bununla ilgili bir çözüm üretilir mi?
-
Hocam hayırdır ? 2 bayan derken ?
Sizlerde konuya dahilsiniz hocam.Gerekli mercilere şikayet dilekçemi yarın sabah ileteceğim..
-
Sizlerde konuya dahilsiniz hocam.Gerekli mercilere şikayet dilekçemi yarın sabah ileteceğim..
Hocam açıklama bekliyorum anlamadım ne demek istediğinizi açık konuşun lütfen
-
- Official Post
Herkese merhaba.
Hocam bana özelden yazabilirmisiniz?
-
- Official Post
Değerlendirme durumu olur mu bilmiyorum? Ben şirket bilgisayarından giriş yaptığımdan dolayı sayfalarda paylaşılan hiç bir twitter linklerini açamıyorum bununla ilgili bir çözüm üretilir mi?
Kullandığınız tarayıcı nedir hocam?
-
- Official Post
Hocam bana özelden yazabilirmisiniz?
Benide ekler misiniz o özel mesaja hocam?
-
İy akşamlar HF
Öncelikle buradan giden 7 senelik Vehbi hocaya benim gerçek anlamda kırgınlığım ve kızgınlığım yoktur.
Her ne kadar laf getirmiş götürmüş durumu olsada. Çünkü kendisine ciddi anlamda kalp kırıklığım yoktur . Olan tatsız şeylerde forum vs için.. Yolu açık olsun ..
Gelelim işsiz kelimesine..
Bu Forumda benim en çok kalbimi kıran ve üzen siz oldunuz .
İlkokul mezunumusun diye aşağılaması pp resmimi alıp atması vs vs ve halada gittiği yerden uğraşması …
Ben sizi Allaha havale ettim.
Tekrardan iyi akşamlar herkese..
-
İy akşamlar HF
Öncelikle buradan giden 7 senelik Vehbi hocaya benim gerçek anlamda kırgınlığım ve kızgınlığım yoktur.
Her ne kadar laf getirmiş götürmüş durumu olsada. Çünkü kendisine ciddi anlamda kalp kırıklığım yoktur . Olan tatsız şeylerde forum vs için.. Yolu açık olsun ..
Gelelim işsiz kelimesine..
Bu Forumda benim en çok kalbimi kıran ve üzen siz oldunuz .
İlkokul mezunumusun diye aşağılaması pp resmimi alıp atması vs vs ve halada gittiği yerden uğraşması …
Ben sizi Allaha havale ettim.
Tekrardan iyi akşamlar herkese..
Düşüncenize saygı duymakla birlikte benim şahsi fikrim şudur; benimle hiç bir olayı olmamasına rağmen benim arkamdan hakkımda konuşan hiç kimseye iyi niyet göstermem saygıda duymam.
-