Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Konu açılmışken ben bir kaç cümle daha yazmak istiyorum buraya. Vehbi hocam sizinle başlamak istiyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki sizden bir özür bekledim bunca zaman. Neden diye soracak olursanız geçmişte yaklaşık 4 ay önce benim banlanıp geri alınmam yüzünden bana sürekli imalar göndermeniz beni forumda istenmeyen üye olarak adlandırmanız beni çok üzmüştü.Beni foruma geri alan Aykut53 dur. Ben kendisine hakaret ettim paylaştığı bir şarkı yüzünden ( hırslar ve yarış halinde bulunduğumuz anlık ortam sebebiyle) bu sebeple hakaret olduğu için banlandım. Sürekli banlanıp geri gelme söz konusu için kendisi açıklama yapmıştı hakkımda. Admin ile iletişime geçip yine Aykut53 dan özür dileyip kendimi affettirmiş olmam foruma geri alınmama sebep oldu ama siz ve bir kaç arkadaş bundan zamanında çok rahatsız olup sürekli bir ima gönderdiğiniz için size gönül koydum. 2 ay boyunca muhatap olmadım fakat bunu uzatmanın bir anlamı olmadığını düşünerek herkes iyi olsun herkes bir biri ile iyi olsun istedim ve muhatap oldum. Bazı arkadaşların kincilikte ısrar etsede ben bu huyu sevmediğim için kimseye kin beslemem. Arka planda ne var bilmiyorum ama sizin ve Aykut53 moderatörlüğünde arasında ki gerilime sebep olduysam da ikinizde de özür dilerim. Ben sizi bu forumda iki yakın arkadaş, dost olarak bildim. Küskünlüğü kırgınlığı bir kenara bırakarak eski günlerdeki gibi olmayı ben kendi adıma çok isterim. Teşekkür ediyorum herkese kalın sağlıcakla.

  • Hakkınızda hayırlısı olsun. Hayatınızın geri kalan bölümünde başarılar dilerim hocam.

  • Hakkınızda hayırlısı olsun ömrümüzün geri kalan bölümünde başarılar dilerim yolunuz açık olsun.

    • Offizieller Beitrag

    Konu açılmışken ben bir kaç cümle daha yazmak istiyorum buraya. Vehbi hocam sizinle başlamak istiyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki sizden bir özür bekledim bunca zaman. Neden diye soracak olursanız geçmişte yaklaşık 4 ay önce benim banlanıp geri alınmam yüzünden bana sürekli imalar göndermeniz beni forumda istenmeyen üye olarak adlandırmanız beni çok üzmüştü.Beni foruma geri alan Aykut53 dur. Ben kendisine hakaret ettim paylaştığı bir şarkı yüzünden ( hırslar ve yarış halinde bulunduğumuz anlık ortam sebebiyle) bu sebeple hakaret olduğu için banlandım. Sürekli banlanıp geri gelme söz konusu için kendisi açıklama yapmıştı hakkımda. Admin ile iletişime geçip yine Aykut53 dan özür dileyip kendimi affettirmiş olmam foruma geri alınmama sebep oldu ama siz ve bir kaç arkadaş bundan zamanında çok rahatsız olup sürekli bir ima gönderdiğiniz için size gönül koydum. 2 ay boyunca muhatap olmadım fakat bunu uzatmanın bir anlamı olmadığını düşünerek herkes iyi olsun herkes bir biri ile iyi olsun istedim ve muhatap oldum. Bazı arkadaşların kincilikte ısrar etsede ben bu huyu sevmediğim için kimseye kin beslemem. Arka planda ne var bilmiyorum ama sizin ve Aykut53 moderatörlüğünde arasında ki gerilime sebep olduysam da ikinizde de özür dilerim. Ben sizi bu forumda iki yakın arkadaş, dost olarak bildim. Küskünlüğü kırgınlığı bir kenara bırakarak eski günlerdeki gibi olmayı ben kendi adıma çok isterim. Teşekkür ediyorum herkese kalın sağlıcakla.

    Konuları lütfen çaptırmayalım. Kendisi ne dostum olabilir ne düşmanım olabilir. Zamanında size yaptığı beğeni yarısı mesaj yarışını bugün diğer bayana yapıyor kimse kör değil bizde salak değiliz. O yüzden o sizin sorununuz benim olayımla bir tutmaynız. Zaten kendide diğer konulara yazıp sizden özür bile dilememiş orasıda ayrı. Siz abi kardeş devam edin ben dik durmayı tercih ediyorum.



    Sedat ve muratT

    Değerli büyüklerim desteğiniz için teşekkür ederim gitmek benim için çok daha hayırlı olucak. Saygılar 🖐️

  • Konuları lütfen çaptırmayalım. Kendisi ne dostum olabilir ne düşmanım olabilir. Zamanında size yaptığı beğeni yarısı mesaj yarışını bugün diğer bayana yapıyor kimse kör değil bizde salak değiliz. O yüzden o sizin sorununuz benim olayımla bir tutmaynız. Zaten kendide diğer konulara yazıp sizden özür bile dilememiş orasıda ayrı. Siz abi kardeş devam edin ben dik durmayı tercih ediyorum.



    Sedat ve muratT

    Değerli büyüklerim desteğiniz için teşekkür ederim gitmek benim için çok daha hayırlı olucak. Saygılar 🖐️

    Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. Karar sizin kararınız ben gerekli olan açıklamayı (kendimce) şeffaf olarak yazdım. Netice de bana da aynı şeyler yapıldı evet hemde bir kişi değil bir kaç kişi. Bahsettiğiniz bayan arkadaş ile sorun yaşadım burda herkes biliyor bizde rakipleştik kendisi iyi bilir. Ama netice olarak tatlıya bağladık ve yine ben adım atarak meşhur zeytin dalımı uzatarak adım attım ve forumda huzur olsun istedim hem burdan hem özelden geçmişi kapatıp devam ettik kendisiyle. Yinede yaptıklarınız için ben tekrar teşekkür ederim hakkınızda hayırlısı olsun.

  • Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. Karar sizin kararınız ben gerekli olan açıklamayı (kendimce) şeffaf olarak yazdım. Netice de bana da aynı şeyler yapıldı evet hemde bir kişi değil bir kaç kişi. Bahsettiğiniz bayan arkadaş ile sorun yaşadım burda herkes biliyor bizde rakipleştik kendisi iyi bilir. Ama netice olarak tatlıya bağladık ve yine ben adım atarak meşhur zeytin dalımı uzatarak adım attım ve forumda huzur olsun istedim hem burdan hem özelden geçmişi kapatıp devam ettik kendisiyle. Yinede yaptıklarınız için ben tekrar teşekkür ederim hakkınızda hayırlısı olsun.

    Hocam Aykut53 un takıldığı olay başka ve ben de hak veriyorum ,bazı şeyler ben de dahil insanı üzüyor artık ve maalesef bir şey yapılmıyor.Neyse hayırlısı olsun diyelim

    ALAYINA İSYAN OLSUN,BURSAMIZA YEMİN OLSUN,

    AMATÖRE DÜŞSEN BİLE ,TERKEDENLER KAHPE OLSUN 🐊

  • Hocam Aykut53 un takıldığı olay başka ve ben de hak veriyorum ,bazı şeyler ben de dahil insanı üzüyor artık ve maalesef bir şey yapılmıyor.Neyse hayırlısı olsun diyelim

    Hocam olay nedir tam olarak bilmiyorum bende bu durumlara geldiği için kendimce üzülmüyor değilim. Sebebiyet vermek istemem hiç bir şeye benim için işin özü budur. Ben hem kendim hem de iki taraf için açıklamamı yaptım. Kimse böyle olsun istemezdi. Umarım kararını tekrar gözden geçirir ve aramızda bulunur. Biz üyeler olarak yıllarını bu foruma emek vermiş zamanını harcamış hiç bir üyeye kendimce git demem, demeyiz hakkımızda yoktur.Hayırlısı olsun.

  • insanları tanımadan içini bilmeden hakkında yazı yazıp töhmet altında bırakmak ne kadar etik bilemedim herkes her yerde olabilir her yerde yazabilir önemli olan dost biriktirmek iyi niyetli olmak kalp kırmamak zaten bunları yapıyorsan dost edindiklerin seni fizana gitsen bulur dostluğunu gösterir herkese iyi akşamlar