Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
    • Neu
    • Offizieller Beitrag

    Herkese merhaba.


    Bugün 7 senelik HavaForum maceramı burada noktalama kararı almış bulunmaktayım. Yaklaşık 7 senedir üyesi 2 senedir yönetim kadrosunda bulunduğum yere veda etmenin üzüntüsü içerisindeyim.


    Hem real hayatımın çok yoğun geçeceği döneme hemde bir kaç takım (benim açımdan). sorunlar yüzünden bu kararı almış bulunmaktayım. O yüzden kimsenin aklına başka şüphe gelmesin. Burayla başladım burayla bitiririm. Başka yerler söz konusu bile değil.


    Kimsenin aklında en ufak şüphe kalmaması adına bu mesajı ilk buraya yazıyorum. Adminlerle bile henüz telefonda görüşmedim


    Sizlerin huzurunda değerli çalışma arkadaşlarımdan ricam yetkilerimim alınıp hesabımın banlanmasıdır..


    Kimseye kırgınlığım dargınlığım yoktur. Kimi sevdi kimi nefret etti. Gösterdiğiniz tüm ilgilere teşekkür ederim. Hakkınızı helal ediniz. Varsa benim hakkım herkese helal olsun.




    Dostça kalın sağlıcakla kalın. Allah’a emanet olun.

  • Hocam bu kararınıza saygı göstermekle birlikte çok üzüldüğümü belirtmek isterim.😔 Forumda bulunduğum süre boyunca siz burda çok sevilen ve değer gören birisisiniz.Öylede kalmaya devam edeceğinden hiç şüphem yok.Vermiş olduğunuz kararınızın hakkınızda hayırlısı olmasını diliyorum ve foruma kattığınız değer ve emekleriniz için çok teşekkür ediyorum kendi adıma..🙏🏻

    Herkes Kalbinin Ekmeğini Yer..❤️

  • Bi yere gidemezsin kendi adıma onay izin vermiyorum yeğen yönetimede ileteceğim haberin olsun

    ALAYINA İSYAN OLSUN,BURSAMIZA YEMİN OLSUN,

    AMATÖRE DÜŞSEN BİLE ,TERKEDENLER KAHPE OLSUN 🐊

  • Aykut53 kararınıza saygı gösteriyorum. Uzun yıllar beraber bu forumda çok şey paylaştık, kimileri küs gitti, kimileri gönül koydu, kimileri kendi isteğiyle gitti. Ben defalarca kez gittim geldim banlandım geri alındım ( sayenizde ) teşekkür ederim bunun için. Burası aile ortamı, derdimizi, üzüntümüzü, bazen kızdığımız bir olayı hep paylaştık, bazen burayı kaçış yolu gibi görüp içimizi döktük. Her ne kadar sosyal bir mecra olsada birlikte vakit geçirdiğimiz, güldüğümüz paylaşımda bulunduğumuz, bazen rakipleştiğimiz önde bulunma, göz önünde olma hırslarına yenik düşüp tartıştığımız zamanlar oldu. Son dönem yaşanan tatsızlıkları da eklenince istenmeyen olaylara hep birlikte şahit olduk. Hepimiz yetişkin insanlarız kimse kırılsın, kimse üzülsün ya da gitsin istemez. Saygı ve hoş görünün olduğu, bazen alttan alma gereği duyulan bu ortamdan gitmenizi istemem. Kararınızı tekrar gözden geçirin. :)