- Official Post
Herkese başarılar.
Herkese başarılar.
Başarılar.
Başarılar herkese.😊
Herkese başarılar.
Herkese başarılar.
Herkese başarılar:)
Başarılar.
Herkese başarılar
Başarılar ..
Cümleten başarılar arkadaşlar ,
Yigit61 dostum , istasyona erişim için gerekli hareket planını oluşturalım
Virga kardeşim , sürekli dilinde bir sıfır çekiyorum türküsü dolanıyor ama sonuçlar öyle demiyor
Virga kardeşim , sürekli dilinde bir sıfır çekiyorum türküsü dolanıyor ama sonuçlar öyle demiyor
İyi başladık, Cevizli istasyonuna kuş uçuşu 2km mesafedeyim, bu sefer lehimize dönecek gelismeler yaşanması olası. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Virga da bu sene iyi atak yapan adaylardan biri olacaktır.
Puan tablosuna son sıralardan giriş yaptım güzel buradan yükselmesi heyecanlı olacak
İlk haftadan geceli gündüzlü sıfır çekerek güzel bir başlangıç yaptım.
Abi lige ilk hafta Anadolu kulüpleri gibi hızlı bir başlangıç yapıyorum. 2. haftadan sonra nal toplamaya başlıyorum İstikrar yok
Yaz liginin ilk haftasına da bakabilirsin tablo aynı
İyi başladık, Cevizli istasyonuna kuş uçuşu 2km mesafedeyim, bu sefer lehimize dönecek gelismeler yaşanması olası. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Virga da bu sene iyi atak yapan adaylardan biri olacaktır.
Kartal, yaz liginde oynadığı oyunu oynayacak bize abi
Puan tablosuna son sıralardan giriş yaptım güzel buradan yükselmesi heyecanlı olacak
İzzetim , bu sene yıldız pazar kategorisinden en büyün adayım sensin
Virga kardeşimin yaptığı atak
Bu da sonraki haftalarda abi
Bu da sonraki haftalarda abi
İkinci haftadan sonra Ersin kardeşimin performansı
İkinci haftadan sonra Ersin kardeşimin performansı
Gözüme sırık kaçtı abi