Diyagramı gören bizdir.

İç Ege, Batı Akdeniz ve Eskişehir Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
24 Nisan çok güzel gözüküyor yağış olarak biraz daha netleşsin o zaman bilgi verebiliriz 25-30 mm potansiyeli var
-
2023 esintileriEfsaneyi hatırlayalım
Yıllık yağışımızın %48 ini mayısta almıştık
Nisan-Mayıs-Haziran toplamı ise yıllık yağışın %78 iydi
-
Bugün bolvadin de çok güzel sağanak vardı
-
1.2 mm imkansız maalesef, gece turuncu kütle ile 5-10 dk yağış aldık. Ben 4-5 mm derdim
-
Yarın bütün bölgemizde ortalama 20-30 mm yağış olacak 40+ zorlayan noktalarımız olacaktır
-
Yarın bütün bölgemizde ortalama 20-30 mm yağış olacak 40+ zorlayan noktalarımız olacaktır
Evet hocam modeller ve veriler de mütabık hayırlısıyla bereketli yağışlar olsun yarın saat 18.00 civarlarına dikkat etmekte fayda var aman diyelim
-
Önümüzdeki 3 gün beklenen toplam yağışBu haritayı ortalama değer olarak kabul edebiliriz bu değerin altında ve üstünde alan konumlarımız olacaktır
-
Evet hocam ECM verileri de yağış anlamında güzel ama umarım yarın sorun yaşamayız yağış bereketiyle olur ve kazasız belasız tabii ki
-
Afyona Dinar üzerinden uzun ömürlü kırmızı kütleler geliyor takip edilmeli güç kaybetmeden Kocatepe duvarını aşabilirse şiddetli yağış ve ince taneli dolu yapabilir
-
Afyona Dinar üzerinden uzun ömürlü kırmızı kütleler geliyor takip edilmeli güç kaybetmeden ve Kocatepe duvarını aşabilirse şiddetli yağış ve ince taneli dolu yapabilir
Şu ana kadar yağış istenilen seviyede gerçekleşmedi merkez istasyon sadece 1mm gösteriyor. Asıl yağış için öğleden sonrayı bekliyorum
-
Eskişehir'de de yağış başladı gökgürültüsü eşlik etmekte
-
-
⛈️ -
biz biraz boşlukta kaldık ama Türkiyenin batısı müthiş yağış alıyor
-
Uşak’a ince taneli dolu şeklinde yağdı az önce. Gök gürültüsü eşliğinde 15-20 dakikada 10 mm’yi devirdik.
-
Şu ana kadar yağış istenilen seviyede gerçekleşmedi merkez istasyon sadece 1mm gösteriyor. Asıl yağış için öğleden sonrayı bekliyorum
Merkez hala 3mm
-
Salarda 12 mm oldu
Müthiş yağış var
-
Beklenenden düşük ilerliyor yağışlar özellikle Kütahya Afyon ve Eskişehir’de
-
Ankara tarafı çalışıyor İç Ege’de şehir merkezleri genel olarak bekleneni veremedi ilçeler güzel yağış aldı alıyor
-