Daha yeni başlıyoruz bugün(pazartesi) ve Salı günleri koşullar güzel en kötü 3-5 mm alırız diye düşünüyorum ek olarak 31 Ağustos-4 Eylül dönemi göz kırpıyor
İç Ege, Batı Akdeniz ve Eskişehir Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Batı Kesimlerde Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
Başlama-Bitiş Zamanı
26.08.2024 14:00 - 26.08.2024 21:00
Genel Durum
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde yurdun batı kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Denizli, Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak çevreleri ile Eskişehir'in güneyinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
-
Bugün Isparta'dan gökyüzünde yanan bir cisim yani meteor raporladım. Birtek ben şahit oldum sanırım. Haberlere bakınca Aydın'da da gizemli sesler duyulmuş. Keşke videoya alabilseydim. Bayağı büyük bir cisimdi. Büyük bir alev kütlesiydi. 09.40-09.50 arası
denizli24haber auf Instagram: "Denizli'ye göktaşı düştü! Denizli'ye göktaşı düştüğü iddia ediliyor. Bugün çok sayıda vatandaş, haber sitemize göktaşı düştüğünü gördüklerini ihbarı ulaştırdılar. Bu görüntü ise Pamukkale ilçesi Kocadere Mahallesi'nde…1,283 likes, 109 comments - denizli24haber am August 25, 2024: "Denizli'ye göktaşı düştü! Denizli'ye göktaşı düştüğü iddia ediliyor. Bugün çok sayıda…www.instagram.comhocam bu habere bakın. Denizli tarafına meteor düştüğü videoya alınmış. Belki sizin duydugunuz ses budur. Benim yaşadığım ilçe Buldanda da bu sesi duyan çok
-
İlk kütlemiz geliyor gök gürültüleri başladı hadi bismillah
-
İlk kütlemiz geliyor gök gürültüleri başladı hadi bismillah
Yine istasyon vay be uydukent-erkmen izne cikti galiba..
-
-
Yine istasyon vay be uydukent-erkmen izne cikti galiba..
Bugünün saat 8 e kadar gideri var hocam istasyon tarafı iyi başladı bakalım
-
- Official Post
-
Kütleler resmen bomboş. O kadar esiyor, gürlüyor ama yağış yok.
-
Beklediğim kütleler oluşmaya başladı şanslı günümüzdeysek baba kütle yakalarız
-
Batı Kesimlerde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra İzmir’in iç kesimleri, Manisa, Aydın’ın iç kesimleri, Balıkesir’in güneyi, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta ve Burdur ile Antalya’nın batısının iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
-
Dünkü şanssızlığı bugün kırarız inşallah
-
Bugün de şu ana kadar yağış alamadik sütçüler
-
Takılı kaldı çıksana kardeşim üste
-
sesi çok hoş 5 saniyede bir şimşek cakiyor
-
tamam tamam rahatladım buralar emekli olmamış..
-
Yağış az ama olsun
-
Asıl baba yagisi carsi alacak zannettim erenler almis, neyse bu da bir seydir
-
Aynı yerin güneyinde yine mor patladı Kocatepe zayıflatmazsa merkeze oturur
-
Erkmen ve dağlar döktürmüş. Şehire inince zayıflamış.
-