yanımızda kırmızı mor kütle var, hiçbir şey olmasa bile bir şeyler olacak
![](https://forum.havaforum.com/images/avatars/c9/8034-c993c8663993ce3c96de5f1757e107d37b72740f.jpg)
İç Ege, Batı Akdeniz ve Eskişehir Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
yanımızda kırmızı mor kütle var, hiçbir şey olmasa bile bir şeyler olacak
Kütle güneydoğuya genişlerse coşarız
-
Isparta Sütçüler güzel bir kütle yakalayamadık çiseledi geçti
-
yine bir şey olmadı tabi
-
Toplam yağışlar;☔️
Afyonkarahisar, Sultandağı, SULTANDAĞI 39,2 Afyonkarahisar, Sultandağı, SULTANDAĞI/YAKASENEK 31,6 Afyonkarahisar, Çay, ÇAY/DEVEDERESİ KÖYÜ 24,5 Denizli, Beyağaç, BEYAĞAÇ 40,6 Burdur, Karamanlı, KARAMANLI 23,9 Burdur, Gölhisar, GÖLHİSAR/ELMALIYURT MEVKİ 11,4 Isparta, Yalvaç, YALVAÇ/ÇETİNCE 17,0 Isparta, Sütçüler, SÜTÇÜLER/BEYDİLİ KÖYÜ 13,8 Isparta, Uluborlu, ULUBORLU 13,4 Isparta, Sütçüler, SÜTÇÜLER / AYVALIIPINAR BELDESİ 11,5 Isparta, Keçiborlu, KEÇİBORLU 11,3 Antalya, Kaş, KAŞ/ORTABAĞ MEVKİ 18,4 Antalya, İbradı, İBRADI/GEMBOS OVASI 14,0 Antalya, Akseki, AKSEKİ/CEVİZLİ TEKEBELİ MEVKİ 10,4 -
Beydili köyü inanılmaz biryer rakımı 1600 lerde yer yer daha yüksek. Kışın ev boyunda kar aldığı oluyor. Yakın arkadaşların meraklisiniz gitmesini öneririm. Sütçüler sarp dağı eteklerinde. Yanı başındaki sütçüler 0 kg yağış.
-
Isparta Sütçüler Çandır köyü dolaylarına yanan bir cisim düştüğünü gözlemledim. Meteor olduğunu düşünüyorum lakin tam uçak geçerken düşmesi biraz ürpertti. 09.35 -09.38 arası olay gerçekleşti. Haber var mı dogrulayabilir miyiz?
-
-
Antalya radarı
Afyon radarı
-
Eskişehir Çevrelerinde Beklenen Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Meteoroloji radarından alınan bilgilere ve yapılan son değerlendirmelere göre önümüzdeki 2 saatlik periyotta Eskişehir çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
25.08.2024 16.00-25.08.2024 18.00
-
Afyonu kırmızıya yakın kütle vuruyor.. 1 günlüğüne gittik bir de aksi yönde kuzeydoğulu genişlemiş sanki
-
Merkezi güzel kütle vuruyor
-
İstasyon gözlerimi yaşartıyor 10 dk de 6 mm e yakın yağış ölçtü bi de kütle yavaş ilerliyor güzel değerler göreceğiz
Konumumda damla yok şehrin diğer yarısı iyi yağış alıyor
-
Ataköy yıkılıyor-Afyonun çarşı ataköy tarafi göle dönmüş
-
İstasyonu güncellememişler 15-20 mm düştü sanırım
-
İstasyonu gören Afyon tayfa anlık.Nazar değmesin. 🧿
-
İstasyon gene bozuldu. Turuncu vurunca bozuluyor tahminimce 20 mm’ye yakın yağış düşmüştür Kuzeybatıdan yeni kütleler gelebilir.
-
İstasyonu gören Afyon tayfa anlık.Nazar değmesin. 🧿
Hahahaha gerçekten böyle oldu hocam
-
Hahahaha gerçekten böyle oldu hocam
Bu sene 3. defa fark attı güzel gidiyor bu sene. Eski yıllarına dönüyor sanırsam.2017 ve öncesine. Bu senelerde şehrin doğusu daha çok yağış alıyordu.Özellikle 2014 sonbahar sezonunda bağımsız imparatorluk gibi davranıyordu.
-
Bugün Isparta'dan gökyüzünde yanan bir cisim yani meteor raporladım. Birtek ben şahit oldum sanırım. Haberlere bakınca Aydın'da da gizemli sesler duyulmuş. Keşke videoya alabilseydim. Bayağı büyük bir cisimdi. Büyük bir alev kütlesiydi. 09.40-09.50 arası
-