10 gün sonra güneşli havayı görünce oy sonrası hem yürüyüş yapayım hem de sahil havası alayım dedim

Konu Dışı [Genel Sohbet]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
10 gün sonra güneşli havayı görünce oy sonrası hem yürüyüş yapayım hem de sahil havası alayım dedim
Kalepark mi burası?
-
Kalepark mi burası?
Evet, Beşirli Ayasofya'dan yeni yapılan Ganita sahili boyunca yürüyüş yaptım. Son durak orasıydı
-
Evet, Beşirli Ayasofya'dan yeni yapılan Ganita sahili boyunca yürüyüş yaptım. Son durak orasıydı
Teşekkürler. Sağlıkla.
-
-
Kastamonu dep dep 😁
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Ben Afrika geliyorum.
-
Anneler Günü kutlu olsun
-
İyi geceler Hava Forum
-
İyi geceler demiyorum çünkü artık hiçbir şey iyi olmayacak devam et canım Türkiyem devam... 👏
-
Her gecenin bir sabahı olmayacağı bir akşam yaşıyoruz hakkımızda hayırlısını diliyorum.
-
İyi geceler .
-
Hayırlı sabahlar hf ..
-
Günaydın HAVAFORUM mutlu sabahlar iyi haftalar diliyorum herkese.
-
Günaydın kardeşlerim, hayırlı sabahlar
-
Günaydın Hava Forum
-
Günaydın HF
-
Günaydın arkadaşlar. İyi haftalar. Hayırlı işler.
-
Günaydın herkese.. 🌞