Su an 13-14 Aralık sistemi için gözüken kuru soğuk ama bence hâlâ vade uzun. Daha bir kaç gün önceden modeller bu sistemi vermiyordu bile. Diyeceğim o ki olumlu yönde bile değişimler görebiliriz.
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Su an 13-14 Aralık sistemi için gözüken kuru soğuk ama bence hâlâ vade uzun. Daha bir kaç gün önceden modeller bu sistemi vermiyordu bile. Diyeceğim o ki olumlu yönde bile değişimler görebiliriz.
Modeller kararsız doğru. Ya balkan ya da karadeniz sistemi olacak
-
Modeller kararsız doğru. Ya balkan ya da karadeniz sistemi olacak
Bence de Karadeniz sistemi olacakta.Bizde Karadeniz'den gelen deklerle kısa süreli ama güzel yağış alacağımızı düşünüyorum.
-
Güzel yağış veriyor Ecmwf önümüzde ki günler için.
-
Güzel yağış var Sincan'da
-
Yenimahalle'de de şu an çok güzel yağmur var.
-
Çayyolu'da çok iyi yağmur yağıyor. Odayı havalandırmak için camı açtım şakır şakır yağmur yağıyor. Uzun uzun yağmuru izledim ve havayı kokladım. Hatay'daki ılık bol yağışlı kış mevsimi gibi bir hava var dışarıda. Özlüyorum.
-
İncek durum nedir kar gören var mı ?
-
Bağlum kky şuan.
-
Elmadağ Radar Sahası istasyonu an itibariyle sıcaklık rekorunu kırdı, hem de aralık ayında 😀
-
Mükemmel yağış aldık sabaha kadar sincan olarak
-
Bi kıvılcım lazım. Sıkıcı gidiyor (Kasımda aldığımız sistem beni hala tutuyor o ayrı)
-
Yağışlı günler bizi bekliyor ama artık yavaş yavaş kar da almamız gerekiyor.
-
Gfs 2 güncellemedir aynı ana fikir üzerinde duruyor ay ortası için
-
Tam istediğimiz.Vade çok uzun deil ama yakında deil orta vade deişimlere açık takipçisi olacağız en azından takip edecek bir sistemimiz var artık
-
Sıcaklık diğer güncellerde iyi olursa süper olur
-
Dikmende
-
Elmadağ üzerindeki simsiyah bulutlar
-
-
-