Bu akşama şapkadan tavşan çıkmış oldu. Yarın ve Cumartesi için daha da temkinli olmak lazım.
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Arkadaşlar otoparktan eve geçerken çok yakınıma yıldırım düştü kulağımı çınlattı resmen. İlk defa bu kadar yakın şahit oldum.
Aman diyim hocam Allah korusun iyisinizdir inşallah
-
Gürlemeler başladı. Son gülen iyi güler arda güler
-
2. Bir 30 nisan mı yoksa
-
Sincan olarak mükemmel yağış aldık fırzına dolu şimşek yıldırımlar şiddetli yağış ne ararsan var bardaktan boşanırcasına yağmur harika bir akşam olduu mükemmellll
-
-
Valla gümbür gümbür geliyor gibi erimeyecek sanırım
-
Çok yakınıma 2 defa yıldırım düştü. AFET VAR
-
yunusemre mahalesi civarına 1 tane duştü cak feci bir ses ilk kez bu kadar yüksek bir hürleme duydum
-
Aman diyim hocam Allah korusun iyisinizdir inşallah
iyiyim hocam sağol. Korkuttu sadece
-
tahminimce 20 kilo oldu simdiden yenimahalle
-
yunusemre mahalesi civarına 1 tane duştü cak feci bir ses ilk kez bu kadar yüksek bir hürleme duydum
Aynı hocam burdada oldu dışardaydım bide hava çok gergin
-
-
Keçiören civarında bomba patlaması gibi ses oldu bi yere yıldırım düştü galiba böyle bi ses duymadım hayatımda
-
-
Baba biz ne yaşadık birisi bana anlatabilirmi evin önünden dere aktı resmen.
-
Yarildik yarildik yok boyle bir seu
-
inanılmaz bir yıldirim aktivitesi var sonradan haritalandırılir ama ozellikle simdi keçören tarafına kaymış durumda
-
inanılmaz bir yıldirim aktivitesi var sonradan haritalandırılir ama ozellikle simdi keçören tarafına kaymış durumda
Merkeze doğru dalacak gibi gidiyor o tarafa.
-
Çok büyük bir panoydu o. Sanırım durağın üstüne devrilmiş. Altında kalanlar var diyorlar.
-