Sabahki yağış çok iyi oldu yer yeterince ısınırsa belki akşama doğru oraj görebiliriz. Takip edelim.

Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Gece ve Sabah mükemmel yağış aldık Sincan ve çevresi olarak nisanin son günleri Mayıs hareketli olacak
-
küçük kütle iyi yağış bırakıyor buda tatlısı oldu artık dün aksam ve geceki yağuışdan sonra
-
-
Durgun günlerden geçiyoruz. Haftasonu yine bi hareketlilik var ama sonrası meçhul.. Geçen sene gibi mayıs son haftası bi hareketlilik olsa güzel olur.
-
Mayısın kurak geçmesi çok can sıkıyor. Geçen sene de aynısı olmuştu.
-
Geçen sene ortalama üstü yağış almamış mıydık ? Bu mayıs içinde veriler aslında ortalama üstü yağış veriyordu ama tablolar iç açıcı durmuyor.
-
Geçen sene ortalama üstü yağış almamış mıydık ? Bu mayıs içinde veriler aslında ortalama üstü yağış veriyordu ama tablolar iç açıcı durmuyor.
Genel olarak beklentimizi karşılamaması açısından demek istemiştim kurak geçmesi yanlış bir tabir olmuş kusura bakmayın. Daha fazla aksiyon beklerken çoğu gün yağışsız geçiyor anlamında.
-
Geçen seneki Mayıs ayı Ankara'nın en yağışlı Mayıs aylarından birisiydi hocam
-
Genel olarak beklentimizi karşılamaması açısından demek istemiştim kurak geçmesi yanlış bir tabir olmuş kusura bakmayın. Daha fazla aksiyon beklerken çoğu gün yağışsız geçiyor anlamında.
Bu ayda beklentimizi karşılamayabilir. Nisan sonu aldığımız aksiyonlar ile durulduk resmen. Cuma ve cumartesi tekrar hareketli geçebilir. Ama sonrası pek iç açıcı değil şimdilik. Hem aksiyon hemde yağış açısından kurak geçirmeyiz umarım. Zaten kış rezil geçmişti bari bu dönemler hareketli olalım yani 🤷🏻♂️
-
mayıs ikinci yarısından sonra 14-15 mayısda aksiyon daha cok ben ümidimi kesmedim daha
-
-
Geçen seneki Mayıs ayı Ankara'nın en yağışlı Mayıs aylarından birisiydi hocam
Araştırmadan etmeden konuşmamak gerekiyormuş hocam. Bundan sonra daha dikkatli olmak lazım kullandığımız tabirlere
-
Cumartesi veriler iyi duruyor şu anlık oraj için. Muhtemelen aksiyonlu geçecek
-
Gfs kara delik vermiş şehrin batısına 🥴
-
- Official Post
-
Cmt günü Ankara ve çevresinde Kararsızlık-Shear ve diğer konvektif değerler oldukça yüksek. Fındık-Ceviz boyutunda dolu ve ani ağır yağışlar olabilir.Mgm turuncu uyarı verebilir. Bu yağışlardan merkezi ilçelerin de etkilenme ihtimali var. Anlık radar takibi çok önemli. Yarınki verilerle daha net bir uyarı geçeriz. Şimdilik görünen oldukça riskli bir gün olacak.
-
-
Yağış yaklaştı Sincan'da
-
Dünkü kasvetli havanın sabahından günaydınlar ☁️
-