Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ülkeye kargo şirketi olarak Amazon girdiğinden beri diğer kargo şirketleri de rekabeti sürdürebilmek açısından Premium özellikler getirmeye başladılar. Onlarda farkında çünkü Amazon makası iyice açmaya başlamıştı. Hepsiburada'nın şu premium paketi gerçekten çok iyi ve sadece 10 tl.

    0f2fcaddb2834840.webp

    • Offizieller Beitrag

    Ülkeye kargo şirketi olarak Amazon girdiğinden beri diğer kargo şirketleri de rekabeti sürdürebilmek açısından Premium özellikler getirmeye başladılar. Onlarda farkında çünkü Amazon makası iyice açmaya başlamıştı. Hepsiburada'nın şu premium paketi gerçekten çok iyi ve sadece 10 tl.

    0f2fcaddb2834840.webp

    25 yaşından küçük iseniz efsane gençlik'e katılmayı unutmayın. edu.tr uzantılı mail yada profile TC girmeniz yeterli.


    Efsane gençlik üyelerine premium üyelik 7 tl.


    Efsane gençliğe üye olduktan sonra ilk alışverişin %50'si hepsipapel olarak iade veriliyor.(maksimum 100 tl olacak şekilde)


    Dolayısıyla efsane gençlikten sonra hemen premium almayın, 100 tl boşa gitmesin. :D


    Birkaç faydası daha var, linkten incelenebilir: https://efsanegenclik.hepsiburada.com/

    • Offizieller Beitrag

    Bizim gençliğimiz de GNC Türkcell vardı sadece ICQ ve MSN ile övünen gençlikti kargonun bile tarifesi efsane gençlik kıskanmamak elde değil yeni nesli ve teknolojiyi.

    Gerçekten şirketler için(özellikle teknoloji) gençler iyi bir pazar oldu, bunun için buna yönelik iyi pazarlama kampanyaları yapılıyor. Faydalanmak lazım. :D2

    • Offizieller Beitrag

    Admin başlatma karenden şimdi de orta saha transferi açıkla artık. Şu idman fotoğraflarında da Ömer Bayram'ı falan sansürleyin mümkünse. Başıma ağrı giriyor.

    Hocam ben yönetime çokta kızamıyorum, taraftarın istediği çapta isimler Ndombele, Gueye, Carvalho vb. maalesef Avrupa'da olmadığımız için bize gelmek istemiyor. Gelirsem bile 4 milyondan aşağı maaş almam diyor ama bunuda güncel kurla verebilmek imkansız.


    Maalesef geçen sene bize çok zarar verdi. Hem gidecek oyuncuların değeri düştü hemde gelecek oyuncuların maaş beklentisi çoğaldı.


    Hemen gelecek oyuncuları Hadziahmetovic, Fernando vb. taraftar çok tepkiyle karşılayacaktır.


    Birde Berkan için ben biraz sizden ayrılıyorum. Bence yanındaki doğru kurguda 2 oyuncuyla yerli kuralında güzel işler çıkarabilir. Çalışkanlık açısından bence süper ligde yanına yaklasabilen yok, her maç 11-12 km garanti koşuyor.


    Ama Taylan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef, rotasyondan öteye geçemez. Cicaldau'da kötü oyuncu değil ancak bize uygun değil, teklif varsa elden çıkarmak gerek.

  • Aslında bizim taraftara bu orta saha müstahak hocam. Zamanında Belhanda'yı beğeniyorum, orta sahanın temel taşı dediğimde arkadaş ortamında çok linç ederlerdi beni. Şuan sorsan hepsine Belhanda'yı geri isterler. Belhanda ve Cicaldau'nun istatistik karşılaştırması vardı. Belhanda'nın son sezon performansı ve Cicaldau'nun Galatasaray'da ki ilk sezon performans karşılaştırması. Sözde Belhanda son sezon top oynamamıştı ve kötüydü.

    80dc148c4267f737c47.webp


    d2631809d1cc61dd3e.webp

  • 3 adet biontech aşi si oldugum gunden beri hep bir mutsuzluk ani halsizlik moral bozuklugu aniden sinirlenme esyalara zarar verme kendimi iyi hissetmeme açıkçası neşemi tamamen kaybettim benim gibi olan var mi

  • Arkadaş bu ne sıcak saat 12 İzmir valla çekilecek sıcağın yok 30 derece hala terlemekten ter bezim ter uretemiyor artık güneş yok ama sanki güneş var gibi sıcak var || hava-gunes11

  • Selamun aleyküm arkadaşlar eşim korona çıktı muhtemelen bende koronayım. Karantina süresi kaç gün bir bilginiz varmı acaba ?

    Yurt dışından gelenlere 14 gün diyor ama 7 gün test negatif çıkarsa karantina kalkıyor. Sizde önce kendinize 7günn sonra eşinize test yaptırın negatif çıkarsa zaten karantina koşulları kalkıyor. Geçmiş olsun tez zamanda şifalar...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

    • Offizieller Beitrag

    Aslında bizim taraftara bu orta saha müstahak hocam. Zamanında Belhanda'yı beğeniyorum, orta sahanın temel taşı dediğimde arkadaş ortamında çok linç ederlerdi beni. Şuan sorsan hepsine Belhanda'yı geri isterler. Belhanda ve Cicaldau'nun istatistik karşılaştırması vardı. Belhanda'nın son sezon performansı ve Cicaldau'nun Galatasaray'da ki ilk sezon performans karşılaştırması. Sözde Belhanda son sezon top oynamamıştı ve kötüydü.

    80dc148c4267f737c47.webp


    d2631809d1cc61dd3e.webp

    Hocam bende futbolculuğunu sevsemde her zaman mental davranışları sebebiyle Belhanda'ya mesafeliydim ancak gidince değeri daha iyi anlaşıldı. Yani çok haklısınız. Belhanda gereksiz seviyede linç edildi, çene kemiği kırık şekilde maça çıktığını hatırlarım, büyük özveriydi. Gerçekten onun üstlendiği rolu yani play maker'ı çok arıyoruz. Takımın kilit oyuncularından biriymiş.