Marmara Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
March 4, 2022 at 10:19 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
-
Çanakkale ve Balıkesir Çevrelerinde Beklenen Kuvvetli Rüzgar ve Kısa Süreli Fırtınaya Dikkat!
Beklenen Hadise
Kuvvetli Rüzgar
Beklendiği Yer
Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde rüzgarın bu akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hamleli kuvvetli (40-60 km/saat), yüksek kesimlerde kısa süreli fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın 22.06.2024 Cumartesi sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi ile çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
-
-
-
-
-
Merhaba hocalarım rahatsız ediyorum kusura bakmayın tercih dönemimde Sakarya ve Kocaeli şehrini tercih edebilirim(Bilgisayar mühendisliği) hem bu 2 şehrin avantajları ve dezavantajları hakkında bilgisi olan hocalarım beni bilgilendirirse çok sevinirim tekrardan kusura bakmayın şimdiden teşekkürler
-
-
-
-
-
- Official Post
Bayram tatilinde İstanbuldaydım, döndüm kürkçü dükkanım Bursaya:) Tuzlada özellikle son 3-4 gündür güzel poyraz vardı geceleri rahattı ama Bursada pek fazla hissedemiyorum şimdilik:)
-
-
Ekim başı Sapanca bungalov soğuk olur mu acaba o zamana 🤔
-
-
-
-
-