Trakya Marmara Batı karadeniz iç anadolunun kuzey ve batisi ile daha çok iç ege ağırlıklı bir sistem bekliyorum bu kez. Ull ile ömrü uzun olabilir.
Kıyı ege yine üvey evlat gibi o zaman bu modelde doğru mu anlıyorum hocam.
Trakya Marmara Batı karadeniz iç anadolunun kuzey ve batisi ile daha çok iç ege ağırlıklı bir sistem bekliyorum bu kez. Ull ile ömrü uzun olabilir.
Hopayı vuran kar fırtınası videosunu gördükten sonra ne kadar özlediğimi farkettim güzel bir kar yağışını inşallah bu kalan sürede güzel yağış görürüz
Hayırlı olsun hocam allah utandırmasın 🙏👏
Hayırlı olsun hocam.
Kuzey ege için hayır ama bana izmir 'in güneyi için kar yağacak dedirtmeniz için benim ekstrem birşeyler bekliyor olmam lazım.
Hayırlı olsun hocam.
Sagolun Samet hocam. Tam dinleneyim birkaç gün dedim ardından bu yaramazı tespit ettim. :hfyeni (18):
Hayırlı olsun hocam allah utandırmasın 🙏👏
Amin teşekkürler
Hopayı vuran kar fırtınası videosunu gördükten sonra ne kadar özlediğimi farkettim güzel bir kar yağışını inşallah bu kalan sürede güzel yağış görürüz
Inşallah kardeşim
kış bitti yaz geliyor diyenler bu sistemde ne dicek merak ediyorm hocam
Beklediğiniz sistem sadece batı içinmidir hocam yani bundan doğunun etkilenme şansı olabilirmi
inşallah hocam
serkan hocam öncelikle tahmininiz hayırlı olsun.takdir allahtan. müsadenizle bir sorum olacak. 6-9 şubat sisteminde ,cuma gecesinin bir gün öncesinde,eldeki güncel verilerle , tahminleri yapılan , beklentisi oluşan yağış ve birikim olmadı. On günlük ,bir haftalık , üç günlük tahminlerde, sapma olması normal ama bir günlük tahminlerde ,beklentinin üstünde ,kadar sapma olmasının nedeni ,sadece cephe geçişine bağlanabilir mi? Amacım yargılamak değil.ben sadece takipçiyim. Olması gereken neydi ? Olmamasına ne sebeb oldu.? Şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar
Hayırlı olsun Hocam
Bundan sonra modeller mevsim gereği daha da aciz kalacak atmosfer karşısında
Bütün yük sizin gibi ustaların omuzunda
Şubat ikinci yarı ve Mart dönemi modelleri çökerten ve son 120’de bile ani sistem verebilen (yada tersi) dönemlerdir. YB’ler çok güçlenir ve tetikleyici olabilirler , Azor bizi yakıyor görünürken bir bakmışız efsanenin altyapısını kurmuş.
Allah güzel sistemler nasip etsin
hocam tebrik ediyorum.cesaretinizden dolayida kutlarim.vade cok uzun oldugu icin heyecanlanamiyorum artik bana kizmazsaniz.umarim dediginiz gibi olur ne diyeyim.ALLAH utandirmasin
Hayırlı olsun abi, ay sonu ve mart başından umudum(uz) yüksek. uzays3271653126
Beklediğiniz sistem sadece batı içinmidir hocam yani bundan doğunun etkilenme şansı olabilirmi
Mevcut sistem Batıyı ne kadar etkilediyse bekledigim sistem de doğuyu o kadar etkileyecek gibi görünüyor en azından şimdilik öyle...
Mevcut sistem Batıyı ne kadar etkilediyse bekledigim sistem de doğuyu o kadar etkileyecek gibi görünüyor en azından şimdilik öyle...
Size göre doğu derken Ankara'dan sonrasını Samsun'dan sonrasımı
Gibi gibiyim gibiyim gibiyim gibi gibiyim gibiyim.....uzays3271653126
Hayırlı olsun abi, ay sonu ve mart başından umudum(uz) yüksek. uzays3271653126
Normalde bu başlığı açmazdım ama...