🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)


  • Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Vintersaga güzel konu, özellikle son günlerdeki araştırmalar bu T hücreleri üzerine, ve bilim insanları her koldan hastalığa tedavi bulabilmek için yarışıyor.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Hastalığı hala daha tam öğrenemedik abi, gerçekten gelişmeler sürekli şaşırtıyor.

    bu salgın dünyaya çok şey öğretti, öğretmeye devam ediyor ve edecek, buradan kazanılan bilimsel öğreniler ilerki yıllarda olacak salgınlar için muazzam tecrübeler içeriyor.. Ben açıkçası daha önce SARS ve MERS in büyük boyutlara ulaşmaması yüzünden fazla dikkate alınmadığını ancak SARS-COV2 ile beraber bunun tersine döndüğünü, bundan sonraki bilimsel çalışmalarda özellikle bu tarz virüslere karşı ön hazırlık anlamında dünyada sağlam gelişmeler olacağını düşünüyor ve yorumluyorum. bu yıl sonunda büyük ihtimal bu virüsün aşısı çıkacak sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecektir

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, hükümet içinde koronavirüs salgını nedeniyle ilan edilen OHAL'in Ekim ayına kadar uzatılması eğilimi olduğunu söyledi.

  • Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: Tanı koyduklarımızın büyük çoğunluğu hastaneye yatmış. Son 1 ayda tanı koyduğumuz hastaların % 62’si hastaneye yatmış. Bu yolla salgını kontrol edemeyiz.

  • bu salgın dünyaya çok şey öğretti, öğretmeye devam ediyor ve edecek, buradan kazanılan bilimsel öğreniler ilerki yıllarda olacak salgınlar için muazzam tecrübeler içeriyor.. Ben açıkçası daha önce SARS ve MERS in büyük boyutlara ulaşmaması yüzünden fazla dikkate alınmadığını ancak SARS-COV2 ile beraber bunun tersine döndüğünü, bundan sonraki bilimsel çalışmalarda özellikle bu tarz virüslere karşı ön hazırlık anlamında dünyada sağlam gelişmeler olacağını düşünüyor ve yorumluyorum. bu yıl sonunda büyük ihtimal bu virüsün aşısı çıkacak sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecektir

    Aşı bu yıl bulunmaz, uzun vadedeki yan etkileri incelenmeden aşı olmayın. Medya aşı şirketlerinin açıklamalarını saptırıyor, hiçbiri aşıyı bulduk falan demiyor, başarılı ilerlediklerini ve bir sonraki aşamaya geçiceklerini söylüyor.

  • Brezilya'da, ülke genelinde hastanelerdeki yoğun bakım doluluk oranlarının zorlandığı ve bazı eyaletlerde yoğun bakım doluluk oranlarının %90'ı geçtiği belirtiliyor.

  • Aşı bu yıl bulunmaz, uzun vadedeki yan etkileri incelenmeden aşı olmayın. Medya aşı şirketlerinin açıklamalarını saptırıyor, hiçbiri aşıyı bulduk falan demiyor, başarılı ilerlediklerini ve bir sonraki aşamaya geçiceklerini söylüyor.

    bulunur bulunur, sizin mantığınızla hiçbir zaman aşı olmamanız gerekli.. Herkesin görüşü kendine, dünyada aşı çıktığı zaman devletler binlerce aşı yaparken sizde olmazsanız olur biter kimseye zorla aşı yapmazlar herhalde.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

    Einmal editiert, zuletzt von Narsil ()

  • Aşılara öcü gözüyle bakmayın, örnek kuduz hastalığından kurtulmanın tek yolu halen kuduz aşısı 2020 yılında bile.İnsanlık tarihinin en eski hastalıklarından birisinin çözümü halen yok ilaç ile.Kuduz bir hayvan tarafından ısırılır ve aşı olmazsanız %99,9 ölüm ile sonuçlanıyor.Yada özellikle 20.yüzyılın ilk yarısı oldukça fazla çocuk canı alan çocuk felci virusu bugün yoksa aşı sayesinde yok.