Gece yarısı 850 uygun seviyede dönmesi lazım
Teşekkür ederim
Gece yarısı 850 uygun seviyede dönmesi lazım
Teşekkür ederim
Bu arada yarın hava gün boyu 0 derecenin altında kalsaydı 30 cmi aşabilirdik bence yağış baya güzel gözüküyor ne kadar erken soğursa o kadar iyi
850hpa 0ın altına doğru inerken yağış kuvvetlenmeye başlıyor baya güzel haber
İçimden bi ses 25indeki ab ile birlikte aksaray konya veya karamanın sürpriz yapacağını söylüyor tamamen his
forum.havaforum.com/attachment/135626/
Konyaya skala yetmemiş
Karaman Sarıveliler'de akşam saatlerinden beri ince taneli ara sıra yoğun bir kar yağışı var.Daha önceki karın üzerine 5 cm eklendi.
forum.havaforum.com/attachment/135626/
Konyaya skala yetmemiş
Böyle 1-2 saat yağsa göz gözü görmez 10-15 cm yapar hemen
Kar haritası ne öyle 61 cm rk223_kgigf-12351
forum.havaforum.com/attachment/135645/
:hfyeni (25): :hfyeni (25): :hfyeni (25): smmurat42 mini buzul çağı diyordu ya geliyo galiba
Konya için önümüzdeki günlerde 5 cm ile 60 cm arasında kar kalınlığı oluşacağını tahmin ediyorum
Konya merkez ve iç Anadolu geneli gfsnin ve ecmwf nin verdiği o kar haritalarına fazla aldanmayın kuru soğuk dan öteye gitmez bol bol kuru soğuk yiyerek kış biter bu kış dan bir cacık olmaz artık soğuk olarak iyi yağış zor yüksek basınç kralı geloo
Ben tartışıyorum o arkadaş çok yükseklerenden uçuyor bende diyorum ki bu saatten sonra bir şey olmaz gelen sistemler doğuya akar gider ben ne gördüğümü söylüyorum ocak kendini gösterdi şuana kadar son bölümü biraz hareketli görünse de pek bir şey çıkmayacak şuan görünen sistem veya sistemler bir kaç gün sonra ya kaybolacak yada güçünü kaybecek doğuya gidecek gerek gfs gerek ecmwf ukmosu gemi hepsi şuan bol keseden atıyor haritalar verilerin yanıltıcığı zamanı geldiğinde göreceksiniz bu dizilimlerden ilk başlarda doğuya atıyorsa sistemleri arkasında termik yüksek basınç var demektir bu yüksek oturdumu özellikle konya olarak söylüyorum kalkmak bilmez süreçteki özet bu konya merkezdekiler fazla sevinmesin derim kütleler sistem anında torosları geçmez tek tük kar tanesi hava da uçuşur bize AB sistemler lazım şöyle Akdeniz yapışan soğuk çekirdekli AB ozaman gör sen gömülmeyi.
1/kahkahas23s1
bende bol bol kar tanelerinin havada uçuşacağını tahmin ediyorum
Soğuğun girişi çok önemli 6-7 gibi girse muhteşem olur
Ben tahminimde yanıldığımı akşam özür dileyerek smmurat42 hocama ilettim Bu arada Başta Konya olarak arkadaşlarımdan özür dilerim tahmin sonuçta yanıldım ve İç Anadolu geneli olarakda özür dilerim Arkadaşlar.
Değişir yarın akşama bir şeyler.
Ben tahminimde yanıldığımı akşam özür dileyerek smmurat42 hocama ilettim Bu arada Başta Konya olarak arkadaşlarımdan özür dilerim tahmin sonuçta yanıldım ve İç Anadolu geneli olarakda özür dilerim Arkadaşlar.
Tahmin neydi senin ?
Konya için önümüzdeki günlerde 5 cm ile 60 cm arasında kar kalınlığı oluşacağını tahmin ediyorum
Dalganızı geçin bakalım madara olduk yapacak bir şey yok. :hfyeni (18):
Neticede herkes mutlu olacak inşallah önemli olan bu :hfyeni (25):
Değişir yarın akşama bir şeyler.
Tahmin neydi senin ?
Bu gelen sistemin yada sistemlerin hızlıca doğuya akacağını ve kuru soğuk yiyeceğimizi söylemiştim.
Bu gelen sistemin yada sistemlerin hızlıca doğuya akacağını ve kuru soğuk yiyeceğimizi söylemiştim.
Koptum valla ne komik adamım yahu madaranın kralı yaşıyorum ama sonuçta atmosfer beni geri tepti. :hfyeni (18):
Yarın sabah belki ufak kar geçişleri olabilir