diyagramın devamını gördüm hesapladım azalttığı halde 31 kg kar var potansiyeli yüksek sistem vade iyice yaklaştı salı günü koparız inşallah
İnşallah beklentimiz o yönde ama ufak ayrıntılar yine değişebilir.
diyagramın devamını gördüm hesapladım azalttığı halde 31 kg kar var potansiyeli yüksek sistem vade iyice yaklaştı salı günü koparız inşallah
İnşallah beklentimiz o yönde ama ufak ayrıntılar yine değişebilir.
Ecmwf kar miktarını ve kar yağacak gün sayısını arttırmış. Nerdeyse pazartesiden perşembeye kadar kar var. Salı çarşamba kar yoğunluğunu arttırmak zorunda. Hizaya gelecen merak etme. Ocak sisteminde de kar miktarı çok azdi. Ama sisteme 1 gün kala bariz bisekilde arttrimisti. Bu sistemde de böyle artmasını bekliyorum.
Eeee ecm yola geliyorsun yavaş yavas. Sabahki sacmaligini unutturmussun. Daha da yola geleceksin merak etme.
Bu arada Çarşamba gunune kadarki bu. Tamamı daha güncellenmedi. Bu arada salı yoğun kar yolunda ilerliyor modeller.:gun_bandana::gun_bandana:
Hala kar devam ediyor. Efsane efsane geliyor.
:gun_bandana::gun_bandana:
Ecmwf Konya için güzel, bu seferde ıcon bozmuş
Ecmwf Aksaray'a da iyi vermiş tam gaz devam :gun_bandana:
ECM Çorum İçin Güzzell Buraz Daha Duzeltirse 10-15 cm örtü verecek
Polar atak Sonunda Çorum Uyandı Çorum Anlık : Hele Noluyor Gardaş Banada Ver Bakem Ordan 10 -15 cm örtü
Polar atak Sonunda Çorum Uyandı Çorum Anlık : Hele Noluyor Gardaş Banada Ver Bakem Ordan 10 -15 cm örtü
Gardasim senin adına sevindim inşallah dahada güzelleşir.
Gardasim senin adına sevindim inşallah dahada güzelleşir.
El Ele Gömülelimm Yaşasın Anadolu Biraz Daha Güćlenirse Alaxağız 10-15 bişey
Bugün Konya'daydım.Badem ağaçları çiçek açmış.Bademler çok sayda çiçek açar ve soğuğa dayanıklıdır.Bence kar ve soğuk sorun oluşturmaz.Geçen yıl Sarıveliler'de kiraz çiçeklerine kar yağdı yine de kiraz oldu.Kiraz bir de çok dayanıksızdır.Doğa için iyi olacağını düşünüyorum.
Bizede Yollayın.Soğuk Yollayın.30mm kar veriyorlar zaten.0 derecede yağmasın.
baya baya geliyor hayatimda boyle uzun soluklu bir sistem gormedim.genelde bir gun surer nerdeyse yagarken erirdi.ama bu sefer enaz 3 gun sürecek.kayseri nigde konya da bazi yerlr guzel kar yagisi alacak konya yagis tamam kar sikinti kaysrri de bi nevi oyle.ama bu iki ildr kar görecek etkisi cok olmayabilir yüksekleri haric hrp uyarıyorum yikseklerde kar normal zaten hele konyanin bazi yuksek yerlrinde cok guzel kar hatta anormal kar olabilir.
Yinr nigde yagisi tuttirabilirse(ki yagis tutmaz genelde) iyi kar yagislari gorebilir.
ECM Çorum İçin Güzzell Buraz Daha Duzeltirse 10-15 cm örtü verecek
Sizin soguk sinirda esas sikinti yagis yani dogu guney iller yagis alirken siz dibinizdr onlara bakabilrsiniz
Sizin soguk sinirda esas sikinti yagis yani dogu guney iller yagis alirken siz dibinizdr onlara bakabilrsiniz
Evet Hocam Daha Çok Yağış Sikıntısı Var ama Şansımız biraz yaver giderse guzel bir ortu goruruz bence ne dersiniz ?
kilanli Tokat nasıl kral
Ecmwf güncellemesi efsane şekilde devam ediyor. Kışın yağmayan kar Mart ortasından sonra gelecek diye boşuna demedik. Maşallah dün akşama göre kar miktarında yine bariz artış var.
Ecmwf güncellemesi efsane şekilde devam ediyor. Kışın yağmayan kar Mart ortasından sonra gelecek diye boşuna demedik. Maşallah dün akşama göre kar miktarında yine bariz artış var.
GFS Gece Yine Yapmış Krallığı Sıra ECM de
ecm son güncellemesinde konya ovasındaki yağışı artırmış.
Koca kış nerdeydin ?