Üstümüzde olan kütlenin güney batı yönünde uzanan kolu var açık yeşil, merkezi vuracak kütle ta kendisi.

Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
2 saattir yağış var azalıyor çoğalıyor ama örtü yapmıyor
-
gece olan şey oluyor. kütle var kar yok çok sinir bozucu. hani oturup keyfini çıkaralım dedikte neyin keyfini çıkarıcaz
-
güncel yer kartına bakarsak soğuk cephe Ankara'nın merkezinin kapısına dayanmış durumdaforum.havaforum.com/attachment/136052/
Hhadi inşAllah Hocam hangi program bu
-
mamak için sistem bitti sanırım üzücü oldu
-
Ankara'ya güzel kütleler gelecektir. Saat 10-11'e kadar etkili olacaktır bu kütleler. Sıcaklık düşmez ise büyük bir hayal kırıklığı olacak.
-
1.4'den 0.8'e geriledim, aynı yağış da irileşti.
Haydi bismillah... -
odtü hala yağmurlu
Büyük ihtimal kütüphanede oturunca A4 kapısının hemen üstünde orman bembeyaz görünüyordur. Geçen sistem yaşadığımdan biliyorum
-
Büyük ihtimal kütüphanede oturunca A4 kapısının hemen üstünde orman bembeyaz görünüyordur. Geçen sistem yaşadığımdan biliyorum
Ağaç üstlerinde yok hocam, sadece toprak üzeri var. O da toplasan 1 cm etmez herhalde.
-
https://mgm.gov.tr/sondurum/turkiye.aspx ölculen son hava sicakliklari
-
BIZIM ANA KUTLE NERELERDE KALDI YAA
-
Ağaç üstlerinde yok hocam, sadece toprak üzeri var. O da toplasan 1 cm etmez herhalde.
Tam olarak neresinden bahsediyorsunuz? Kar eğer kampüse kadar indiyse çok güzel.
-
etimesgut yollar bembyaz tuttu full
-
Tam olarak neresinden bahsediyorsunuz? Kar eğer kampüse kadar indiyse çok güzel.
Odtü ormanı ve civarından hocam. Gece kara döndükten sonra biraz toprağa tutmuş, o kadar. Ağaç üstlerinde bile yok. Şuana kadar yağan yağmurla beraber erimedi. Bugünde buralarda en fazla yağmurun içinde kar tanesi görebildik. Saf kara hiç dönemedi.
-
BIZIM ANA KUTLE NERELERDE KALDI YAA
Hangi kütle bu ben kütle görmüyorum
-
Bembyeaz heryerrrrr
-
anlık odtü kara döndüü
-
görüş baya düştü hocam a4 gözükmüyor
-
görüş baya düştü hocam a4 gözükmüyor
Yok artık, A4 e çok yakın oturuyorum üstelik rakım olarak da A4 ün üstünde. Burda herhangi bir şey yok
-
anlık odtü kara döndüü
Fotoğraf atar mısın hocam?
-