Hem de baya güzel ama işte gfs ??

Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
- KarTutkusu03
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Hem de baya güzel ama işte gfs ??
Gfs en iyi model...
-
Gfs en iyi model...
Ecmwf ile karıştırdınız sanırım.
-
Sizi bilmem ben Ankara olarak müsaadenizle ateş edecemrk23_kgigf-123
-
Ecmwf ile karıştırdınız sanırım.
Ecmwf 2 senedir nal topluyor
-
Ecmwf 2 senedir nal topluyor
Geçen sene ecmwf daha başarılıydı bana göre.Özellikle ankara ile ilgili olumsuz gösterdiğinde hiç yanılmıyor.
-
Geçen sene ecmwf daha başarılıydı bana göre.Özellikle ankara ile ilgili olumsuz gösterdiğinde hiç yanılmıyor.
Ondan bahsetmiyorum geçen sene ve Özellikle bu sene sistemleri çok karman çorman yapıyor. Bir doğu bir batı ama gfs dünden beri batıyı ihya ediyor. Gfs çok başarılı özellikle bu sene
-
-
https://en-hk.topographic-map.com/maps/gm92/Istanbul/ rakımı merak edenler bakabilir
-
1071 diyor rakımıma
-
1071 diyor rakımıma
Malazgirt diyosun yani :D2
-
.
-
1170 benim ev öyle cıkıyor doğrumu bu
-
Evet. En fazla 20-30 metre oynar sonuçta rakım verileri bildiğim kadarıyla dünya genelini kaplayan bir coğrafi veri tabanından geliyor.
-
Evet doğru diyorlar
-
Etimesgut MgM öngrüsü.Şaun sıcaklık 4 derece ve donup eve geldim bu soğukta ne yaparız Allah bilir.Kombi yakınca 600tl altında ödüyemiyoruz.
-
Modeller güvendiğim aylık tahminler ve veriler doğrultusunda çıktı vermeye başlamış;
Yiğit bolgecilik konusu olduğu için burdan soruyorum siklon işin içine girdiği zaman çözülmesi zor oluyor diye biliyorum yani siklonun batıya kayma durumu olabilir mi yani bize yarayacak kısma gelir mi sence?
-
Yiğit bolgecilik konusu olduğu için burdan soruyorum siklon işin içine girdiği zaman çözülmesi zor oluyor diye biliyorum yani siklonun batıya kayma durumu olabilir mi yani bize yarayacak kısma gelir mi sence?
Ihtimal var tabi.Zaten Kıbrıs üstünde oluşan siklon bize de yarayabilir.Ben burda modellerin aylık tahmin ve endekslerin dediğine dönüşünü söylemek istemiştim.Ecmwf de öyle geldi..Bu patern kışa da sarkacak.Accu nası bir hayal dünyasında anlayamadım..Yine de Batı'mıza (Eskişehir vs)göre daha şanslıyız.
-
Ihtimal var tabi.Zaten Kıbrıs üstünde oluşan siklon bize de yarayabilir.Ben burda modellerin aylık tahmin ve endekslerin dediğine dönüşünü söylemek istemiştim.Ecmwf de öyle geldi..Bu patern kışa da sarkacak.Accu nası bir hayal dünyasında anlayamadım..Yine de Batı'mıza (Eskişehir vs)göre daha şanslıyız.
İhtimal varsa umut ta vardır sistem halen orta vadede umarım en kötü böyle gelir bize olmasada bari diğer bölgelere faydası olur çok kurak zamanlardan geçiyoruz ülkenin her cm nin yağışa ihtiyacı var tahmin onlardan takdir Allah tan