Alçak basınç maalesef çok batıda kaldı, sistem nerden nereye evrildi bölgemiz adına gerçekten üzücü.
Akdeniz bölgesinde güzel yağış yapar şu görünüşte onun haricinde, İç kesimler için 😏
Alçak basınç maalesef çok batıda kaldı, sistem nerden nereye evrildi bölgemiz adına gerçekten üzücü.
Akdeniz bölgesinde güzel yağış yapar şu görünüşte onun haricinde, İç kesimler için 😏
Yarını sabahı bekleyelim Gece çıktıları ara güncelleme oluyor pek dikkate alınmıyor zaten sabah her şey belli olacak bence değişim göreceğiz.
Modellerin iyi olup tekrar bozduğunu, kötü olduktan sonra da duzeldigini görmedim daha bence artık kendimizi kandırmayalım ama inşallah yanılırım
model kırk takla atıyor umarım geçen seneki gibi ANKARA bir sürpriz yapar herkese iyi geceler
Gece güncellemesine takılmayın önemli olan genel tablo bence yarın her şeye gebe zor sistemler böyle uğraştırarak gelir bu sistemde bizi uğraştırıyor Gfs yine coşkuyu verecektir Gem, Ecmwf senaryoları, Arpege diğer modeller güçlü istikrarlarını sürdürüyorlar Ankara için, Ara Senaryolar Ana senaryoları desteklemiyor olabilir her şey ihtimal dahilinde yarın sabah belli olur oluşturduğumuz sinerji sabah güncellemesinde boşa gitmeyecek tekrardan Ankarayı sistemin merkezine alacaktır herkeze iyi geceler güzel günlere 50 saat gibi süre kaldı...hava-simsek3232 Biz sistem bitti demeden bu sistem bitmeyecektir nokta.
Diyagram iyi değil mi ?
Gfs nin ne dediği belli değil gfs ye niye bu kadar takılı kalıyoruz anlam veremedim ecmwf ye bakalım arkadaşlar
dün 50cm veren adam bugün 0 a çekti nesine bakıyoruz gerçekten anlamıyorum
dün 50cm veren adam bugün 0 a çekti nesine bakıyoruz gerçekten anlamıyorum
Bugün belli olur o ama yani sistem eridi gitti
Sabah gfs de az da olsa düzelme var ab 50 km falan doğuladı şuan tam sınırdayız az daha doğularsa bu iş tamam sıcaklıklar biraz kötü bu akşam nokta konur artık
Çok kotu değil ben beğendim güzel toparlamış Akşam çıktısı onemli
Karlı günler Ankaralılar hayırlı olsun.
Yine doğuladı öğle 25 km akşam 25km doğularsa bizde sistem tam umudumu yitirdim yine umut verdi gfs.
Radara göre hafif yağış geçişleri olabilir.
Manik depresif etti bizi bu gfs.
Boynun altında kalsın gfs. banada bir bakan yokmu diye inim inim inleyesin. Tez zamanda serverin çöksün, gözden düşesin. Millet perişan oldu.
Biraz olsun kesin konuşmak yerine sakin davranırsak sıstem gelecek.
Biraz olsun kesin konuşmak yerine sakin davranırsak sıstem gelecek.
Hocam bizim sakin davranmiza gore gelmiyorki
Modelleri ve diyagramı inceledim eğer yağış alırsak başta kar sonra yağmur alacağız gibi ama üstadlar daha iyi bilir.
4 ocak 2015 gündüz bile -10 derece imiş...