Beyaz kış başlıyor

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • wildleo1907 hocam konu disi ama mesaj almadiginiz icin yazamadim. Twitter'da hesabiniz korumali oldugu icin attiginiz tweetler(bir yere cevap yazdiginizda da ayni sekilde) takipcileriniz disinda kimseye gorunmuyor,eger bilmiyorsaniz soyleyeyim dedim. Belki de bilerek oyle yapmissinizdir ayarlari,iyi gunler...

    Birkaç kendini bilmez yüzünden yaptım. Bir süre sonra kaldıracağım korumayı çok teşekkürler hatırlatma için

  • Hocam benim kuzen aynı rahatsızlığı gecem sene geçirdi. Doktor balon şişirmesin tavsiye etmiş şimdi hiç bir belirti yok yüz felciyle alakalı. Tekrar geçmiş olsun RABBİM şifa versin İNşALLAH.

    Ben de bol bol balon sisiriyorum aynen kardeşim. Bir de sakız çiğneyip yüzüme masaj yapıyorum

  • wildleo1907 hocam konu disi ama mesaj almadiginiz icin yazamadim. Twitter'da hesabiniz korumali oldugu icin attiginiz tweetler(bir yere cevap yazdiginizda da ayni sekilde) takipcileriniz disinda kimseye gorunmuyor,eger bilmiyorsaniz soyleyeyim dedim. Belki de bilerek oyle yapmissinizdir ayarlari,iyi gunler...

    Bu blogda hiçbirşey konu dışı değil. Kuruma zarar verecek birşey yazılmadığı sürece arkadaşlar.

  • wildleo1907 Serkan Hocam Allah şifalar versin tekrar, önemli zamanı atlatmışsınız sanırım. İnşallah daha da iyi hale gelip, daha aktif olmanız dileği ile. Tekrardan geçmiş olsun. Kalın sağlıcakla:)

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk

  • Aynen öyle der noktası virgülüne ihtiyatlı olun fazla da kaptırmayın kendinizi der. Öyle eşe dosta haftaya Cuma'dan Pazara kara gömüleceğiz görürsünüz bakın diye atıp tutarsanız sonra stresi sizi yer bir de üstüne üstlük söylediklerinize olan güven azalır... Hatta alay edilirsiniz...

    Şubat 15 den sonra ki görüşün ne üstad.

  • Şubat 15 den sonra ki görüşün ne üstad.

    Bu yıl pattern Mart 15 den önce değişmeyecek gibi bir görüntü veriyor. İç kesimler ve doğu bölgeler açısından fena olmayan bir kış yaşanıyor ancak özellikle marmara, iç ege göller yöresi ve tabi Trakya doğru düzgün kar yağışları alamadı. 7-9 Şubat sistemi köprüden önceki son çıkışlardan birisi benim için. Bu da sekerse 12 ve 16 şubat gibi iki salınım daha görünüyor. Güçleri tartışılır zira iskandinavya'nin yerinde AB ler cirit atıyor. Polar vortex in kutup bölgesinden bölünmesi olasılık dahilinde ama ne zaman gerçekleşir veya gerçekleşir mi birşey söylemek istemiyorum.

    Umarım 7-9 da kıyılar kar alır...

  • Arkadaşlar yaklaşan sistem öncesi daha fazla sıkıntı yaşamamak adına bu gece saat 01:00 ile sabah 06:00 arası sitenin server taşıma çalışması olacaktır.Çalışma bittikten sonra 6-12 saat arasında siteye girişlerde problemler devam edebilir.Server değişimi sonrası kolayca bağlanmak için modeminizi resetleyip yeni bir IP almasını sağlarsanız siteye yeni server üzerinden daha kolay ulaşabilirsiniz.Ayrıca çerezleri silip tarayıcınızı kaldırıp tekrar yükleyerek de siteye bağlanmaya çalışabilirsiniz.Son 3 gündür özellikle güncelleme saatlerinde anlık 7500 civarı giriş sebebiyle ortak olarak kullandığımız server bize yetmemeye başladı.Bu geceden itibaren sadece bize ait olan servera geçtiğimizde bu yoğunluk çok daha az olmaya başlayacaktır.Anlayışınız için teşekkürler.

  • Bu gece saatlerinde kendi serverımıza (daha yüksek kapasiteli) geçiş yapacağız. Geçiş yaparken sitemizin IP adresinde değişiklik olacaktır. Bu DNS ve IP değişikliklerinin oturması, tüm internete yayılması 6-12 saati bulabilmektedir.İşlem bu gece 00:15'de başlayacaktır.



    Süreci hızlı atlatabilmeniz için mobil verinizi sabah 06:00'dan sonra kapatıp açabilirsiniz. Veya modeminizi resetleyebilirsiniz.Anlayışınız için teşekkürler arkadaşlar.Süreç hakkında sosyal medya hesaplarından uzaması durumunda bilgilendirme yapılacaktır.