Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu rossi kadar beni daraltan oyuncu yok her oynadığı maç 10 kişi oynuyormuşuz gibi hissediyorum bir de her maç 90 dk oynuyor

    Büyük torpili var bunun yoksa stada almam bunu fiziğini geliştirmeyem adam.gitsin Amerika'ya. Lemos bu maçta beni şaşırttı keza zajc crespo ile beraber başlamalı on birde.

    Azizin vey tisenantın acilen iyileşmesi şart forma gustavoya kalmamalı aksi halde güzel bı takım görebiliriz İnşallah.

    Forveti söylemiyorum zaten.

  • Büyük torpili var bunun yoksa stada almam bunu fiziğini geliştirmeyem adam.gitsin Amerika'ya. Lemos bu maçta beni şaşırttı keza zajc crespo ile beraber başlamalı on birde.

    Azizin vey tisenantın acilen iyileşmesi şart forma gustavoya kalmamalı aksi halde güzel bı takım görebiliriz İnşallah.

    Forveti söylemiyorum zaten.

    Diri bir Batshuayi bu takıma çağ atlatır :hfyeni (29):

  • Takım hiç ümit vermiyor sıfır resmen.Bu kadro yapılanmasıyla ne köy olur ne kasaba bizden.

    Rotasyon bize yaramıyor geçen seneden vitordan biliyoruz kuracaksın sağlam bı takım hem Avrupa hem Lig kostursunlar kardeşim tonla para alıyorlar bizim Avrupa'dan neyimiz eksik yorulmayacaklar Avrupa'dakiler nasıl iki yeri idare ediyor bunlarda edecek. Bize sağlam bı kadro lazım İsmail Kartal gibi dizecek bırakacak bozmayacak bak takım sonra nasıl 5 te 5 10 da 10 yapıyor.

  • Hocam önceki maçlarda çok iyiydik 2. Dinamo kiev maçından sonra çok düştük takımda ciddi isteksizlik var nedeni merak ediyorum. Yorgunluk da olabilir belki.

    Kiev maçlarında güzeldik sonra takım ne olduysa çöktü.Yorgunluk olacağını sanmıyorum oynadığımız takımlar Slavacko-Ümraniye-Slavacko takımı zorlayacak bir rakiple karşılaşmadık henüz.Bu kadro olmaz abi çok çok kalitesiz isimler..

  • Rotasyon bize yaramıyor geçen seneden vitordan biliyoruz kuracaksın sağlam bı takım hem Avrupa hem Lig kostursunlar kardeşim tonla para alıyorlar bizim Avrupa'dan neyimiz eksik yorulmayacaklar Avrupa'dakiler nasıl iki yeri idare ediyor bunlarda edecek. Bize sağlam bı kadro lazım İsmail Kartal gibi dizecek bırakacak bozmayacak bak takım sonra nasıl 5 te 5 10 da 10 yapıyor.

    İsmail hocamın takımı da Slavia'dan 2 maçta 6 gol yemişti :D2

  • Geçen gün bı twit gördüm şansal Büyüka söylemiş Jesus hakkında aradığım yorum budur.

    Tam aklımda değil kısacası jesusu belediye başkanına benzetiyor aldığı oyuncularıda jesusun akrabalarına kısa ve öz açıkladım bizim ülkedeki belediyecilik gibi düşünün anlarsınız zaten amca dayı muhabbeti aldığı oyunculardan başkasına şans vermekten kaçınıyor diyordu o kadar haklı ki jesusta farkında bu adam bize gelmeden takımı felan izlemedi palavra atıyor izlese crespo ve zajc yerine adam almazdı.

    Geçende derin futbolu izlerken aynı Büyükaya benzeyen bı yorum yapıldı Ahmet Çakar mı neydi bütün adamlari topladı Jesus yakın gördüğü onlara para yediriyor gidincede hepsi gidecek Fener'den diyordu buda bize ekonomikten iyi vurur.

    Velhasıl sonumuz hayrolsun onca adam aldık ama adam demeye bin şahit lazım.

  • İsmail hocamın takımı da Slavia'dan 2 maçta 6 gol yemişti :D2

    İsmail hoca geldi 4 maç sonra biz oynadık usta birinci yarıdaki kadroyu temizlemek has kadro bulmak 1 ayıda alsın bı zahmet :)

    Hoca konusunda ben sabırsızlardan değilim usta lakin hoca çok bilindin çok basit hatalar yapıyor bunun sende farkındasın :)

  • Takım hiç ümit vermiyor sıfır resmen.Bu kadro yapılanmasıyla ne köy olur ne kasaba bizden.

    10.haftaya kadar sorunları çözemezlerse, takım dağılır, erken havlu atarlar. Çok top kaybı var, defans arkasına adam kaçırma çok bariz. Arda'ya çok anlam yüklüyoruz ve o yükün altında kalacak gibi duruyor. Çok bitkindi oyundan çıkarken.

  • 10.haftaya kadar sorunları çözemezlerse, takım dağılır, erken havlu atarlar. Çok top kaybı var, defans arkasına adam kaçırma çok bariz. Arda'ya çok anlam yüklüyoruz ve o yükün altında kalacak gibi duruyor. Çok bitkindi oyundan çıkarken.

    Transfer sezonu bittiği an kadro buna benzer kalitesizlikte şekillenirse bende öyle düşünüyorum.Transfee yaptıkça transfer gerekiyor bu takıma ki şuan en az 4-5 kaliteli isim şart..