Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ali Şen döneminde ve sonrasında Fenere karşı çok büyük bir antipatikliğim vardı. Birçok kişininde öyle olduguna eminim. Aziz Yıldırımın son dönemleri ve Ali Koç döneminde antipatikliğim sıfıra indi.

    Niye ki ? Kan yine aynı kan , Fenerbahçe yine Fenerbahçe . Zaten Türkiye de Fenerbahçeli olmayan bir insanın ilk nefret ettiği kulüp Fenerbahçe'dir . Bence siz de ki hayranlık 🙂

  • Kardeşim şom azını açma. Geçen sene Başakşehir maçında da bunu dedik ama sonra pek iyi işler olmadı. :)--

    Bu sene farklı 🙂

    Yok yahu ne düşmanlığı, goygoydayız. Fenerbahçeli arkadaşlarla futbol üzerine aram iyi, eminim beni çok seviyorlardır. :hfyeni (18):


    Fenerbahçe ye karşı nefretini belli etmek istemesende ister istemez ediyorsun hocam

  • Fener bu futbollada şampiyon olamazsa bir daha ne zaman olur bilemiyorum arkadaşlar Ali Koç Çorum FK başkanı da olsa olur mu çok şey istemiyoz sadece 1 lig yukarı çıkarsın bizi

  • Bu sene farklı 🙂

    Fenerbahçe ye karşı nefretini belli etmek istemesende ister istemez ediyorsun hocam

    Uzun zamandır kimseyle herhangi bir polemikde yaşamadım, bu kanıya nerden vardınız çözemedim. TT Arena demekten imtina edip TOKİ Arena diyen biri için çok iddialı bir cümle olmuş.

    Bara döda fiskar följer strömmen...




  • Caner-Emre-Volkan üçlüsünün beraber oynadığı zamanları özlemeyen Fenerli yoktur heralde:face_with_tears_of_joy:


    Not:Sadece Fenerli ama diğer takımlar için tersidir muhtemelen:upside_down_face:

    Maçtan sonra kesin soyunma odasında Caner ve Ozan gülüşüyordur ama knıtlayamam sana kardeşim. :D2

  • ANGARALI kendinden çok eminsin. Sende ki bu hayranlık olmalı v.s


    Ben hayatımda tek takım tuttum, o da ESKİŞEHİRSPOR. Amatörde de oynasak, daha da alt ligleri olsa, kaldırıma çıkar yine desteklerim takımımı.


    Gurur duyduğum ESKİŞEHİRSPOR harici tek durum, MİLLİ TAKIM ve Anadolu takımlarının Avrupa da ki başarısıdır.


    Zamanında İstanbul takımları, Anadolu takımlarını masada yenerek bu durumlara gelmiştir. Çok alacengiz oyunları oynayarak, bu kadar başarılı gibi görünmektedirler.


    Çok fazla polemiğe girmeyeceğim. Zamanında Ali Şen'in düşüncelerini, konuşmalarını araştır ne demek istediğimi anlarsın.


    Kendi şahsım adına antipatkliğimin sona ermesinde ki sebep, Aziz Yıldırımın son zamanlarda hapsi bile göze alışı ve Ali Koç'un tüm imkanlarını zorlayarak elinden gelen herşeyi yapıp, varolan düzene karşı çıkmaya çalışarak, haklı mücadelesini sonuna kadar devam ettirmesi.


    Bu gizli hayranlık değildir. Hayran olunacak bir durum varsa, Anadolu takımlarının bazılarının hala mücadele edebilecek seviyede olmasıdır.

  • Eskisehirspor Karabükspor karşıyaka Bursaspor Orduspor Gaziantepspor Şanlıurfaspor Zonguldakspor elbet eski günlere döner hırsız yöneticiler ve başkanlar yüzünden bu haldeler selam Eses'e

  • Eskisehirspor Karabükspor karşıyaka Bursaspor Orduspor Gaziantepspor Şanlıurfaspor Zonguldakspor elbet eski günlere döner hırsız yöneticiler ve başkanlar yüzünden bu haldeler selam Eses'e

    Ben Eskişehirli değilim. Ama Eskişehirsporu çok seviyorum ve taraftarlarını da seviyorum. Nasip olursa bu lanet virüsten kurtulduktan sonra maçına gitmeyi çok istiyorum. En yakın zamanda Süper lige dönecekler inşalllah. Bütün takımları seviyorum ama ES-ES başka.

  • Ben Eskişehirli değilim. Ama Eskişehirsporu çok seviyorum ve taraftarlarını da seviyorum. Nasip olursa bu lanet virüsten kurtulduktan sonra maçına gitmeyi çok istiyorum. En yakın zamanda Süper lige dönecekler inşalllah. Bütün takımları seviyorum ama ES-ES başka.

    Aynen Eskişehir bizim Karabüke sizi en iyi biz anlarız diye pankart açmıştı sağolsunlar Anadolu'nun Yıldızı Eses