6-9 Ocak Arası Sistemi

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • İnşallah Semih üstad olmazsa da sıkıntı değil her daim yanındayım . Şimdi küçük oğluma dedim pazartesi kar yağacak kardan adam yapacağız bu arada oğlumun adı Semih ona efsane lakabı taktım^^

  • arkadaşlar adı üstünde tahmin,lakin hata şuki,bileğe kadar kar olacak,şu gün yağacak şu olacak bu olacak yerine,olmasını öngörüyorum,tahmin ediyorum ,muhtemeldir demek bu kadarmi zor ,geçen senede bir kere de yazmıştım,hata bu ,emeğe sonsuz saygı ama sunuş biçimi önemli,saygılar

  • Bir kișiye Eleștiri yapılıyorsa tecrübe eleștiriye ustalık öğretmiștir.

    Semih bey tahmin güzel dir devam Bi bașka güzel dır.

  • Ben başka konuda da yazdım ama burada tekrar edeceğim.

    Bu forumu bulduğum zamanlardan bu güne kadar Hava_Forum takip ettiğim,

    daha doğrusu bir şeyler de öğrenerek zevkle takip ettiğim bir kişi.

    Yine burada tek tek isimlerini yazmayacağım ama,yazar/tahminci/admin/moderator/bölge ve şehir sorumlusu ve bir etiketi olmasa bile tamamen bilgi içerikli yazan bir kaç değerli üyeden çok ama çok şey öğrendim ve öğrenmeye de devam ediyorum.

    Ama;


    Ben bu saydığım kişilere yapılan eleştirileri kabul ETMİYORUM. Çünkü


    Bizler bu tahmin ve bilgiler karşılığında bir ücret ödemiyoruz ki " kişileri kandırıldık/aldatıldık" diye itham edelim.

    Ama Bu kişiler, bizim bir ücret ödemediğimiz bu çalışmalar için, emek / zaman harcayıp, gerekirse özel hayatlarını, ailelerini veya çacuklarını ihmal edebiliyorlar.

    Ama bizler, amatörce bir hobi olarak bu işi yapan kişileri acımasızca linç ediyoruz.

    Bunu yapmaya hiç birimizin hakkı yok.


    Şu olur, saygı sınırları içinde olmak şartıyla eleştiri getirirsin, Hocaların konularını takip etmezsin, hatta hatta bulabilirsen tabi başka forumlara gidersin.


    Ama incitici eleştiriler yapamazsın. Buna karşılık Yazar/tahminci olan kişilerde bana göre asla yaptıklarında hata/suç görüp özür dilememeli. Bu hobi için yaptıkları işi, onlar için bir stress kaynağı haline getirmek, hiç birimizin haddi değil.


    Çok uzatmak istemiyorum artık. Burada duygularıma yenik düşüp, Hava_Forum Hocanın konusunuı kirlettiğimiçin de kendisinden özür diliyorum.


    iyi forumlar, iyi akşamlar

  • Sevgili üstad bu tarz oluşumlar hep bizim başımıza gelecek bu ilk değil sonda olmucsk ben sizin çok önceden beri takipçinizin arif üstad siz ve prince benim için önemli insanlarsanız bilgileriniz tartışılımaz vede olumsuz birseyde gereken yspılır vs gibi kelimeler bizi üzer sizin tecrübeniz bir sistemdd bitmez bizlerde hakkınız çok sizler 1 ay öncesinden sistem analizi yapıp bizlere tam isabet verdiğiniz tshminleriniz olmuştur


    Kısacası ben pazar gece pxts salı günleri istanbulumuzun beyaz gelinliğini giyebileceğinin heyecanı içersindeyim

    Arkadsşların da bu sabırsız yada talihsiz acıklamalarını kar hasretiyle yanıp tutuşan kar severlerin imtihanı olarak görüyorum onlarıda mazur görmek gerekir


    Seni seviyoruz sevgiyle selamlıyoruz büyük üstad

  • 6-9 Ocak arasi benim yerime atmosfer gereken cevabi verecektir. Olmezsek 48 saat sonra olacaklari hep beraber gorecegiz.

    Insallah hocam, siz zaten alışmışsınızdır bu trollerle yaşamaya ama yine de takmayın diyeceğim, senelerdir takip ediyorum senelerdir öğrenemediler "tahmin" kelimesinin mealini! Sizi dün aksam 22 küsür saatlerde okudum aynen şöyle birşey yazmıştınız "kar bekleyen arkadaşlar bence erken yatın sabahin ilk ışıkları ile sabaha karşı arası bir cümle kullandınız, kalkıp karın yağışını keyifle izleyebilirler! Dediniz. Hatta benimde acayip uykum vardı dedim en güzeli yatayım geceyi beklemeye gerek yokmuş sabah ola hayrola! 5 te uyandım ve an be an karın o saatlerden itibaren yağışını büyük bir keyifle izledim! Aynen dediginiz gibi oldu. Sabah harika bir seyir vardı beylikdüzünde! Bu nedenle siz bu trolleri kaba saba tahammülsüz insanları kafanıza takmayın, bizleri de güzel tahminlerinizden mahrum etmeyin! Sözüm sizin nezlinizde tüm yorumcularımıza, hepinizin emeklerine sağlık!

  • allah uzun ömür versin hocam sağlıklı şekilde daha kar fırtınalı sistemler alırız yada geliyo deriz sistem uçar gider bunlar olur sonuç ta atmosferin sahibi bizler diğimiz sonuç ta onun için ne gelirse kabulümüzdür hocam sıkıntı yok:):thumbup:

  • Bu yazıyı çerçeveletip forumun kapısına asmak lazım. 👏👏

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)

  • En basit örnekle açıklayacak olur isek;


    Buradaki arkadaşlar buda bir tahmin cuzi ücretler karşılığı ve gönlü bu işe yatkın olduğu için bu platformda uğraşıyorlar.


    Her ne olursa olsun burada bir emek var.

    3-4 senedir bu sitede yaz kış aktif dolanırım. Bir hava olayı için kavga çıkaranlar zaten kale bile alınacak insan olduğunu düşünmüyorum.


    Hizmet sektöründe çalıştığım için insanlarla ikili ilişki içinde olmak, kurmak inanılmaz zor çünkü ülkemizin profili genel manada gerçekten düşük ve tahammülsüz...


    Dediğim gibi bunun adı emek! Olsada olmasa da buna her birey saygı göstermek zorunda olduğunu düşünüyorum. Yedirmeyiz seni kral allah gözlerine, 3-5-2 italyan modeli stratejilerine zeval vermesin.

  • 6-9 Ocak arasi benim yerime atmosfer gereken cevabi verecektir. Olmezsek 48 saat sonra olacaklari hep beraber gorecegiz.

    Üstad bırak oda gelmesin hatta bir başlık aç 20 ocak ta 87 yi yaşayacağız diye oda gelmesın amaç forumdan giden gider kalan sağlar bizimdir misali size güvenen size inanan insanlar kalır böylece forumda gereksiz meşgul edenlerden kurtulmuş olur hep EFSANE SEMIH daima EFSANE SEMİH