Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • onu bunu bilmem metreleri hazirlayin:)) bugun ki gibi gelirse yeni bir karadeniz efsanesi olur.Hadi hayirlisi diyelim

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Bölgecilik yapıldığına çoğu kez şahit oluyoruz. Türkiye, Marmara'dan ibaret değil.'' Yok efendim, batılasın. Bu kötü, doğuya veriyor. '' Bu ifadeler hoş değil. Karadenizli sevindiği zaman laf edilmesi bu kadar ciddi bir siteye yakışmıyor diye düşünüyorum. Site yöneticilerinin daha dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini düşünüyorum. Sevincimiz, kederimiz ülkemizin her köşesi içindir vesselâm. İnşallah bütün ülkemiz adına hayırlı güncellemeleri hep birlikte yaşarız, yaşatırız.

  • İşin içinde balkan-İtalyan yokken inşallah onlara kaptırmayız demek ne oluyor o zaman? Biz zaten ilk etabi almıyoruz marmara da almasın mı?Yoksa bize kar yağışına gerek yok italya balkan hattı kopsun dursun demek mi?Yazdığınız mesajdan sonra güncellemeye bakıp bakıp durdum acaba italya ya mı gidiyor diye ama öyle bir şey yok.Olmayan bir şeyi olmuş gibi niye yazıyorsunuz?Anlamadığınız nokta şu.Onlar giritte oluşsun dedi diye siklon oluşmuyor yada siz istediniz diye başka bir şey olmuyor.Sanki daha önce hiç giritte siklon oluşup daha sonrasında kar almamışsınız gibi konuşuyorsunuz.Ben birgün 25 dereceyken ertesi gün lapa lapa kar yağdığını bilirim termede.Bu işten artık çok sıkıldım öyle böyle değil hemde onu yapıyoruz başka şey yapıyoruz olmuyor kimseye yaranamıyoruz.Anlamadığınız nokta şu bunu ayarlamak sizin elinizde o bölge olsun yada siz olun geçmişinizden ötürü ne yazarsanız yazın ters ALGILANACAK.Çünkü böyle bir geçmişiniz var.Bu yapıldı.Siz yapmasanız bile çanak tuttunuz.O arkadaşlara tepki göstermediniz.Bu söylediklerim diğer bölge içinde geçerli.Orada da var sadece kapımın önüne yağsın diyenler.Böyle bencil insanları siz atacaksınız içinizden bu adam atılıp iki gün sonra tekrar farklı hesapla gelip gizli gizli kalmayacak içinizde.Ben bunların farkında değil miyim bu söylediklerimi yapanların yüzde 90'ı hesap açıp geldi.ADAMSANIZ gelmezsiniz dedim ama geldiler.Küfür edip gitmelerine rağmen geldiler.Kusura bakmayın ben bu sene çok yoruldum bu işle ilgilenmiyorum artık.Bu mesaj silme konuya müdahil olma işlerini de bırakıyorum hakaret küfür olmadığı sürece artık ilgilenmeyeceğim çünkü bende yoruldum.Model konusuna gelince anladığım kadarıyla kimsenin memnun olduğu yok.Eski sisteme en kısa sürede çevireceğim buna emin olabilirsiniz.Yoksa bu tip tartışmaların biteceği yok.

  • Sorun onda yada bunda degil. İki taraftada bu tür olumsuzluklar oluyor. Benim amacım komple yok etmek bu zihniyeti. Oysa bizim bölgede daha çoktu önceden yavaş yavaş temizleniyor. Sadece yazar tahminci birinin bu tür bir şeye kalkışması hoşuma gitmedi.