İç Ege ve Batı Akdeniz Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Akşam saatlerindeki tahminde ben olmayacağım arkadaşlar. Hiçbir şekilde etiketleyip soru sormamanızı rica ediyorum. Birazdan yönetim ile görüşüp bölge sorumluluğunu bırakıyorum talep eden varsa yönetime hemen söylesin.

    hayırdır ya bu nerden çıktı şimdi? :(

  • Genel analiz ve veri paylaşımı yapalım 2 saat arayla veya her güncellemenin sonunda tek tek soruları cevaplayalım gerek sinerji gerek veri ile konuşalım ne yaparsak boşa gibi hissettim . 3 kar aldığımız sistemide 15-20 gün oncesinden belirttim . Sözüm meclisten dışarı başkası olsa böbürlenir ben bildim bak nasıl tahmin yapıyorum hatta hatta her sistem öncesi blog açıp sahiplenir hepsinden kaçtım bundan sonra yorum sinerji ön bilgilendirme uzun vade takibi yapmayı bırakıyorum hepinize teşekkürler bende artık sadece anı yaşayacağım .

  • Akşam saatlerindeki tahminde ben olmayacağım arkadaşlar. Hiçbir şekilde etiketleyip soru sormamanızı rica ediyorum. Birazdan yönetim ile görüşüp bölge sorumluluğunu bırakıyorum talep eden varsa yönetime hemen söylesin.

    Sen yine devam et abi.

    Sen gerekli cevapları verdiysen gönlün rahatsa akışına bırak gitsin...

    Ha verdiğin cevaplar çokmu geride kaldı alıntıla sonra yine akışına bırak :)

  • Havaforumsevdalısı hocam forumda sinerjiyi sizin kadar yüksek tutan kimseyi görmedim konyada yaşamama rağmen iç egenin bütün raporlarını okuyorum hocam bence uşağın bu kadar şanslı olması bilimsel olmasa da sizin bu sinerjinize bağlı arada bölgenizi kıskanmadım desem yalan olur ;)hava-kars323

  • Ahmet 45 ve icelandicLow # kardesler ne diyorsunuz, ikinizin olmadığı yerde iç ege sayfafasini kapatsınlar gitsin. Neye alındınız tam olarak anlayamadım ama emin olunki sizi buradaki hiç bir üye üzmek istemez, sitede bulunan tüm arkadaşların burada bulunuş amacı aynı, beyaz güzelliği fazlasıyla kavuşmak... Sonuç şuki Gercekten bu sistem hepimizin sinirlerini çok yıprattı, bazı bölgeler kritik olduğu için bazen sizlere fazlasıyla yükleniyoruz ama niyetler iyi, buradaki herkes sizi çok seviyor, ve yorumlarınızı çok önemsiyor, bizim için en değerli olan ikinizin yorumları, eğer böyle olmasa devamlı size soru sormayız, ben rica ediyorum kaldığınız yerden devam ediniz , inşallah yarin hepimizin bayram günü olacak, başta büyükler olmazsa hiçbir bayramın tadı tuzu olmaz.

  • Konuda birinci yetkili kişiler bölge sorumlularıdır.Sorularınızı onlara yönlendirelim lütfen.Ayrıca zaruri olmadıkça başka üyelerin konu içinde hassas tahminde bulunmaması gerekmektedir.Bu durumda kalan sıkıntıyı bölge sorumluları çekiyor.Dışarıdan gelen üyelerden bu konuya dikkat etmelerini istiyoruz.Konu tekrar açılmıştır.

  • Yazarlarımıza saygımız sonsuz değerli üyelerimiz iç ege ve batı akdeniz hakkında bizim tahminlerimizi kaale almanızı öneririz.Burada yaşayanlar olarak burada tecrübeye sahibiz.Biz iç ege genelinde yarın yoğun kar yağışı beklemekteyiz kimler hafif derse desin biz yoğun kar yağışı bekliyoruz ve hatrı sayılır bir sistem olmasını bekliyoruz.

  • 990 Lik AB nin hızlıca doğuya gittiği hızlı ve öfkeli dediğimiz sistemde hafif kar olması imkansız zaten.İstanbula 3 kg kky de yoğun kar diyorlardı :) .Neyse sinerjiye devamrk223_kgigf-12351rk223_kgigf-12351:gun_bandana:

  • KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde kuvvetli kar (10-20cm), Denizlinin yüksek kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar (5-10cm), Denizli ve çevrelerinde kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur (20-30kg) şeklinde olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

    Bu meteorolojinin saat 6 ya kadar olan tahmini sonrasını zaten konuştuk biliyorsunuz asıl faslın o zaman başladığını.

  • Havaforumsevdalısı ve icelandicLow # un geri dönemesi için Sezen Aksu'dan geri dön şarkısını rica ediyorum.Kim ner derse desin biz beraber olduğumuz ve bu samimi ortamımız olduğu için egeyiz.Safaya geri dönün egenin değişilmez tahmincileri de ateş edelim cümle alem görsün bizi.rk223_kgigf-12351rk223_kgigf-12351rk223_kgigf-12351:gun_bandana::gun_bandana: