Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Türk Dışişleri Bakanlığı, 18 Mart 2019'da Birleşmiş Milletler'e gönderdiği resmi mektupla büyük bir skandala imza attı. Bakanlık, Girit güneyi Türk Kıta Sahanlığı'nda petrol aramak için Yunanistan ile anlaşma imzalayan Amerikan Exxon Mobil ve ortağı Qatar Petroleum şirketlerinin önünü açmak için gayrimeşru bir düzenleme yaptı. Bakanlığın yaptığı gayrimeşru düzenleme ile 1923 Lozan Antlaşması'na göre Türkiye'ye ait olan 92 bin kilometrekarelik Türk Kıta Sahanlığı (petrol ve doğalgaz havzası) ve 5 Türk Adası resmen Yunanistan'a terk edildi. Nitekim ABD'deki temaslarından sonra açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "NATO çerçevesinde Türkiye-ABD güvenlik ittifakının tarihi derinliği ve kurumsal gücü, ikili ilişkilerimizin temel taşıdır. Türkiye-ABD ittifakını derinleştirmek için sorunların bizi pozitif bir ajandayla geleceğe bakmaktan alıkoymasına izin vermemeliyiz. Türkiye-ABD ekonomik ilişkileri ikili ilişkilerimizin motoru olmalı, geleneksel güvenlik ortaklığımız kadar da güçlü olmalıdır." dedi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da benzer bir konuşma yaptı.

  • Öncelikle hayırlı günler.

    Milyonlarca galakasi,Milyarlarca yıldız sistemi ve tirilyonlarca gezegen arasınada bildimiz tek calı yasamın olduğu gezegen olan yuvamız dünyanın İnsanlıkın yerlesik hayata geçmesiyle ve son 50-60 yılda katlettihi doğayı ve hâla zamanımız oldunu cok guzel bi kurgu,sunum ve müzikle anlatan mükemmel bir belgesel.

    Imkânı olanlar izlesin,paylaşsın !

    Özelliklede sona doğru çok güzel bi umut veriyor.

    KARAMSAR OLMAK İÇİN ÇOK GEÇ !

    Artık petrol,su için savaş yapmak yerine birlik olup gelicek nesle ve doğa için kolları sıvamamız lazım...Umarım bu bilinçlilik artar...

    Bir sonraki sahneyi yazmak bizim elimizde HEPBİRLİKTE !


    2 Mal editiert, zuletzt von SnoW_ ()

  • Siyasi yazılardan uzak duralım.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Konuyla ilgili yazılan tüm mesajları sileceğim, bu konuda yorum yapmayalım lütfen herkes kendi takip etsin.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Siyasi yazılardan uzak duralım.

    kesinlikle katılıyorum ve site yönetiminden rica ediyorum bu konu için.

    aksi halde siyasetin olduğu yerde ,severek üye olduğum bu güzel platformdan istemeyerekte olsa ayrılmak zorunda kalacağım.

    ALAYINA İSYAN OLSUN,BURSAMIZA YEMİN OLSUN,

    AMATÖRE DÜŞSEN BİLE ,TERKEDENLER KAHPE OLSUN 🐊

  • ben samimiyetime istinaden yaşanan çirkinliği kınamak için yazdım, siyaset yapmak aklıma dahi gelmediği gibi ki bu yaşıma geldim malesef oyumu verebilecek bir parti göremediğim için Vatandaşlık görevimi bile yerine getirip oy kullanamadım. bu durumda nasıl siyasi mesaj yazabilirim. biz aileyiz doğru yanlış bildiklerimizi konuşabiliriz bu mecra hava forumu diye sabahtan akşama havadan sudan mı konuşalım, eğriyi doğrudan da mı ayırmayalım. Narsil hocam gerekli gördüğünde müdahale ediyor zaten Sedat kardeşim. bu yazıyı mesajım silindi diye değil, senin mana veremediğim mesajına istinaden yazdım. sen keyfini aman kaçırma, gitme bir yere. biz kovulmadan geldiğimiz gibi gitmesini de biliriz, Hamdolsun haksızlık ve çirkinlik karşısında susamamak gibi bir kabahate sahibiz. herkese iyi forumlar..

  • Dünkü Kartepe yokusundan goruntuler

    Görüntüler alıntıdır

    Kar ve sis muazzam gerçekten


    Avusturyalı yokuşcu Felix Großschartner son 200 metrede atağını yaparken:


    D4mWFl5U8AE1NVa.jpg



    Felix grosschartner,Elitre'li Merhavi Kudus'u yakalarken:


    D4mVrvzWwAM51Hq.jpg

  • arnavut[/user] kardeşim. bu yazıyı mesajım silindi diye değil, senin mana veremediğim mesajına istinaden yazdım.

    sizin mesajınızı okumadım hatta görmedim bile yönetimden yaptığım rica genel anlamdaydı zira burada 5-6 gündür siyaset yapıla yapıla iyice suyu çıkmaya ve bu güzel ortam baltalanmaya başlamıştı ki yönetici bir arkadaş buna binaen siyasi mesajlar silinecektir yazmış ve bende bunu alıntılayarak tebrik ettim kendisini.


    benim mesajım çok netti bu forumun salahiyeti açısından siyasetin uzak tutulması gerekir dedim ve bunu rica ettim.


    bu basit mesajıma mana veremediyseniz sizin mana aleminizde bir sorun var demektir.size de iyi forumlar.

    ALAYINA İSYAN OLSUN,BURSAMIZA YEMİN OLSUN,

    AMATÖRE DÜŞSEN BİLE ,TERKEDENLER KAHPE OLSUN 🐊

    Einmal editiert, zuletzt von Sedat ()

  • Arkadaslar konuyu uzatmayalim siyasi hicbir mesaji gormek istemiyoruz, burasi siyasi bir forum degil madem siyaset konusacaksiniz bir suru yer var sanal alemde gidin paylasin yazin konusun..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • mesajına mana verdiğimi sende biliyorsun, kırıcı olmamak için teşbih de bulundum. ben sana kardeşim diyorum sen bana siz'li konuşuyorsun, samimiyetten zarar gelmez. bu tarz yaklaşımlar araya ayrılık sokar, insanları dilsizleştirmek kutuplaşmaya neden olur. sevgi saygı çerçevesinde neden konuşamayalım. çirkin bir saldırı olmuş bunun hakkında üyeler üzüntülerini ve fikirlerini dile getirmiş, arada siyasi bir söylem varsa yönetim zaten gerekeni yapmış. sen neden yanlış anlaşılmaya müsait olacak tarzda şöyle yapın böyle yapın diyorsun yönetime, sevilmek sayılmak istemezmisin. hoş mu şimdi bu yapılan saldırı hangi görüşte olursan ol çirkinliğe bu çirkinlikdir demek zor olmamalı. mana alemimde de sorun vardır elbet her fani gibi, kulluk vazifesini yapamayan her insan gibi Sedat kardeşim.

  • beni yanlış anlamanı istemem, uzatmak niyetiyle de yazmadım zaten. birbirimize birşeyler katabiliyorsak ne kadar güzel. sen haklısın ben haklıyım değil derdimiz. birlik olalım, farklılık'larımıza rağmen birbirimize hoşgörülü ve tahammülkar olalım hepsi bu. sağol, varol hayırlı akşamlar.

  • hayırlı sabahlar. 22-04-2019 gazete manşetleri

    YENÄ° ÅAFAK - 22 Nisan 2019STAR - 22 Nisan 2019TÃRKÄ°YE - 22 Nisan 2019YENÄ° AKÄ°T - 22 Nisan 2019AKÅAM - 22 Nisan 2019KARAR - 22 Nisan 2019

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.