Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • çatalca da ekmek 1,75 olduktan sonra bir rekabet başladı şu anda 1,25 ama gramaj nedir bilmiyorum şimdi ekmeğin fiyatıda önemli değil benim için diyecem olmayacak çünkü ekmek tüketmiyorum

    tavsiyem sizlerde tüketmeyin illa ekmeksiz olmaz dersenizde her semtin pazarında köylü pazarı vardır ev ekmeği satılır ev ekmeği tüketin

  • Sağlık Bakanlığı 14:00'da Çin'deki virus hakkında açıklama yapacak.


    "İstanbul Havalimanı'nda Çin'den gelen yolculara termal kameralarla tarama uygulaması yapılırken, olası bir durumda koronavirüs olduğu şüphesiyle hasta yolcunun gözlem altında tutulabilmesi için karantina odası hazırlandı."


    EPCckVRXUAAWkmp?format=jpg&name=small


    Olası bir teşhis durumunda yapılacaklar için önlemler alınmaya başlanmış.Çinlileri ülkeye sokmamak lazım bir Çinli ateşi olduğu halde Fransa'da termal kameralardan geçmek için ateş düşürücü içmiş ve Paris'e geçmiş bide bunu bir paylaşmış Twitter'danasıl kandırdım diyerekten.Bu olay sonunda Fransa Polisi tarafından yakalanmış kadın şimdi teste sokulacak.Bizim buradada aynısı yapmayacakları ne malum o yüzden Çinlileri ve Çin'e gitmişleri almamak lazım ülkeye.

  • İnsan insandır bu şekilde düşünmeniz yanlış . Hayırlı cumalar .

    Çin'li vatandaşlara ''İNSAN'' olarak bakmıyorum.Doğu Türkistan'da olan katliamdan sonra umrumda değil hiçbiri.Umarım sayıları dahada artar.

  • Çinlilier bende sevmem ama istediğiniz şey "salgının daha fazla yayılması" iyi bir şey değil.Uçu bizede dokunacak salgın olursa.

    Salgının daha fazla yayılmasını elbette ki bende istemem fakat Çin'li insanlar ölüyor diye üzülcek değilim aksine seviniyorum.Umarım bir an önce çözümü bulunur.

  • Çin'li vatandaşlara ''İNSAN'' olarak bakmıyorum.Doğu Türkistan'da olan katliamdan sonra umrumda değil hiçbiri.Umarım sayıları dahada artar.

    Çok yanlış bir düşünce. Doğu Türkistan'daki katliamı yapanlar Çin hükümeti, Çin'de yaşayan insanların birçoğunun bu durumdan haberleri bile yok. Çünkü medyada, televizyonda bu katliamı yayınlayan tek bir kanal bile yok. Virüs yüzünden ölen insanlara, annesiz,babasız kalan bebeklere, çocuklara sevinip sayılarının artmasını istemeniz hiç hoş değil ve ayrıca bu virüs sadece Çin'de olmayacak, hızlıca tüm dünyaya yayılacak. Ek olarak "İNSAN" olarak bakmadığınız Çinliler Türkiye pazarında çok önemli bir yere sahip. Neredeyse Türkiye pazarındaki ürünlerin %30u Çin malı. Ve ek olarak yerli otomobilimizde de bir çok Çin malı parçalar kullanılıyor. Eminim sizin evinizde de "İNSAN" olarak bakmadığınız Çinlilerin ürettiği çok sayıda Çin malı ürün mevcuttur. İyi forumlar.

  • Çok yanlış bir düşünce. Doğu Türkistan'daki katliamı yapanlar Çin hükümeti, Çin'de yaşayan insanların birçoğunun bu durumdan haberleri bile yok. Çünkü medyada, televizyonda bu katliamı yayınlayan tek bir kanal bile yok. Virüs yüzünden ölen insanlara, annesiz,babasız kalan bebeklere, çocuklara sevinip sayılarının artmasını istemeniz hiç hoş değil ve ayrıca bu virüs sadece Çin'de olmayacak, hızlıca tüm dünyaya yayılacak. Ek olarak "İNSAN" olarak bakmadığınız Çinliler Türkiye pazarında çok önemli bir yere sahip. Neredeyse Türkiye pazarındaki ürünlerin %30u Çin malı. Ve ek olarak yerli otomobilimizde de bir çok Çin malı parçalar kullanılıyor. Eminim sizin evinizde de "İNSAN" olarak bakmadığınız Çinlilerin ürettiği çok sayıda Çin malı ürün mevcuttur. İyi forumlar.

    Sizinki de yanlış bir düşünce nasıl hak edersin öyle yönetilirsin diye bir söz var Arap ülkeleri içinde aynısı deniyor onların yöneticileri kötüymüş halkı iyiymiş falan filan geçin bu lafları. Halkı iyi olsa yönetimde iyi olur yönetim kötüyse daha iyisi gelir konumuz Çin ama Arap ülkelerindeki zevk sefa düşkünlüğünü gördükçe hiçbir millete bunlar aslında iyiymiş diye bakmam.